Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Каталог корисних інтернет-сайтів "Гаряча лінія" Задай питання юристу! Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет?

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини по темі

Відкрито сайт, присвячений виборам в Україні

05.12.2005

Координатор проектів ОБСЄ в Україні (ОБСЄ КПУ) відкриває веб сайт, присвячений виборам в Верховну раду України 2006 року.

Одночасно з офіційним стартом виборчої компанії, відкривається веб сайт www.osce.org.ua ОБСЄ КПУ, покликаний надавати основну інформацію про вибори в Україні та діяльність офісу в рамках проекту «Сприяння у подальшому удосконаленні практики демократичного управління в Україні», яка стосується виборів. Основним завданням цього сайту є ознайомлення представників влади, суб’єктів виборчого процесу, журналістів та іншу зацікавлену громадськість з тими заходами та проектами, що здійснюються ОБСЄ КПУ, а також покращення обізнаності щодо міжнародних стандартів проведення чесних та прозорих виборів. Всі матеріали, розміщені на веб сайті, відповідатимуть принципу об’єктивності та неупередженості.

Веб сайт буде містити серед іншого наступні компоненти: часті поновлення основних фактів та даних про проведення виборів в Україні, інформація про ОБСЄ, офіційних партнерів проекту«Сприяння у подальшому удосконаленні практики демократичного управління в Україні», план співпраці ОБСЄ КПУ з Центральною виборчою комісією (ЦВК), календарний план ЦВК, міжнародні виборчі стандарти, «Посібник ОБСЄ/БДІПЛ зі спостереження на виборах», основні данні про партії, постанови ЦВК та інші виборчі ресурси та документи. Під рубрикою «Тема тижня» на сайті розміщатимуться розгорнуті матеріали про найбільші та найважливіші заходи та проекти. Сайт виходитиме українською та англійською мовами.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГаряча темаВибори 2006Новини по теміВідкрито сайт, присвячений виборам в Україні
  Rambler's Top100 SEO-каталог