Каталог корисних інтернет-сайтів Собственная газета за $10 тыс Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Професійна література для видавця

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

20.09.2005
Журналісти Львова та Ужгорода навчаться ефективно захищати свої права
Під час тренінгу буде презентовано ряд нових програм НМПУ, спрямованих на захист прав журналістів: програма створення бюро журналістів-фрілансерів, запровадження регулювання редакційної політики в українських ЗМІ, захист прав журналістів під час парламентської виборчої кампанії, забезпечення доступу до інформації та підтвердження статусу журналістів через журналістські прес-карти.
Докладніше...
Журнал Playboy почав видаватися в українській редакції
Видавництво "Бурда-Україна (Київ)" з 15 вересня почало видавати всесвітньо відомий еротичний журнал Playboy в українській редакції.
Докладніше...

19.09.2005
Антологія «Post ПОСТУПУ», яку підготував Олександр Кривенко, побачила світ
Минулими вихідними у клубі-кафе «Лялька» у Львові відбулася презентація книги «Антологія публікацій у газеті «Post ПОСТУП». 1991-1994». Ідейним натхненником та упорядником видання був Олександр Кривенко. Після його трагічної загибелі друзі завершили роботу над впорядкуванням та виданням антології.
Докладніше...

16.09.2005
Иностранные журналисты критикуют новую власть Украины за затягивание дела Гонгадзе
Международная журналистская организация "Репортеры без границ" и европейские журналисты критикуют украинские власти за затягивание расследования дела об убийстве журналиста Георгия Гонадзе.
Докладніше...
«Коммерсантъ» начал рекламную кампанию в Украине
В Киеве стартовала новая кампания наружной рекламы «Ъ» —«Газета для тех, кто умеет читать». Как и ожидалось, кампания стала событием не только маркетинговым, но и социальным.
Докладніше...

15.09.2005
Мелітопольські журналісти планують установити наметове містечко
Як стало відомо, ця акція буде організована у випадку відмовлення в порушенні кримінальної справи (ст 171 КК України) у відношенні силовиков і чиновників міста Мелітополя, що у Запорізькій області, що перешкоджають виконанню професійної діяльності журналістів трьох міських радіостанцій і двох незалежних від влади щотижневиків.
Докладніше...

14.09.2005
Конференція „Прозора редакційна політика та професійна етика” (анонс)
21 вересня 2005 р. у Києві пройде конференція „Прозора редакційна політика та професійна етика”. Її співорганізаторами є Національна спілка журналістів України, Комісія з журналістської етики та Незалежна медіа-профспілка Україна за підтримки Міжнародної федерації журналістів.
Докладніше...

13.09.2005
В Украине объединяются два известных издательских дома
Издательские дома "Галицкие контракты" и "Экономические известия" намерены объединиться.
Докладніше...
""Комсомольская правда" в Украине" проводить пряму лінію з Савіком Шустером (анонс)
Як повідомляє прес-служба групи компаній "Український Медіа Холдинг", завтра, 14 вересня, редакція газети «Комсомольская правда» в Украине» проводить пряму лінію з Савіком Шустером – журналістом, ведучим проекту «Свобода слова».
Докладніше...

07.09.2005
Медіа Клуб запрошує на дискусії
Після нетривалих літніх канікул Медіа Клуб розпочинає новий сезон вільних дискусій. 9 вересня, о 15.00 за адресою: Київ, НаУКМА, вул. Волоська, 8/5, корп. 5, аудиторія 208, відбудеться засідання: „Вибори: новий медовий місяць влади та ЗМІ?”
Докладніше...
Мелитопольский чиновник применил силу к журналистке
Начальник отдела внутренней политики Мелитопольской мэрии Николай Шило выволок из своего кабинета ответственного секретаря газеты «Наш город» Светлану Зализецкую, которая пыталась получить официальную информацию от государственного служащего.
Докладніше...

05.09.2005
Створено асоціацію незалежних регіональних видавців
У Києві днями зареєстровано асоціацію «Незалежні регіональні видавці України» - АНРВУ. Вона об’єднала 20 лідерів газетного ринку з Вінниці, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Донецька, Запоріжжя, Мелітополя, Івано-Франківська, Луганська, Львова, Полтави, Кременчука, Рівного, Сум, Тернополя, Херсона, Хмельницького,Черкас, Чернівців, Феодосії. Загальний наклад газет АНРВУ сягає понад мільйон примірників. Про це ІА «Гаряча Лінія» повідомила Ірина Садова, виконавчий директор АНРВУ.
Докладніше...
«Украинский Медиа Холдинг» определил 100 лучших дистрибьюторов прессы на территории Украины
Издательский дом группы компаний «Украинский Медиа Холдинг» по результатам осенне-летнего сезона 2004-2005 гг. распространения прессы определил 100 лучших дистрибьюторов прессы на территории Украины. В рейтинг вошли самые динамичные и качественно работающие дистрибьюторские предприятия из всех городов Украины.
Докладніше...
Планується створення агенції, яка буде «піарити» Україну у світі
Радник Президента України Владислав Каськів заявив, що планується створення нової державної інституції – Української агенції з міжнародного розвитку. Він сказав про це на брифінгу у п’ятницю, передає «УП».
Докладніше...

02.09.2005
Серед донецьких журналістів оголошено конкурс на тему ВІЛ/СНІДу
Американська громадська організація "Міжнародна допомога і розвиток, Інк" у партнерстві з Донецьким прес-клубом оголошує обласний конкурс журналістських робіт на тему "Толерантне відношення до людей, що живуть із ВІЛ/СНІДом".
Докладніше...
На ринку преси з`явилася "Газета по-українськи"
Сьогодні друком вийшов перший номер нового українського щоденного видання "Газета по-українськи". Головним редактором є Володимир Рубан. У редакції видання Інституту масової інформації повідомили, що видавцем газети є видавнича група "Нова інформація".
Докладніше...

01.09.2005
Улицы покинет реклама алкоголя и табака
Кабинет Министров инициирует полный запрет рекламы алкогольных и слабоалкогольных напитков, а также табачных изделий средствами наружной рекламы (щиты, стенды, табло), передают Українські новини.
Докладніше...
З 1 вересня газети в метро не продаватимуть
З 1 вересня закінчується дія тимчасового дозволу на торгівлю пресою на території метрополітену. Про це повідомив 31 серпня на брифінгу заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола ГЕОРГІЄВСЬКИЙ.
Докладніше...
Журнал «Акватория красивой жизни» выходит на украинский печатный рынок
Издательский дом «Здесь и Сейчас» в настоящее время ведет переговоры с киевской компанией Media Investment Group о возможности издания журнала «Акватория красивой жизни» в Украине.
Докладніше...
Віктор Балога запропонував комунальним ЗМІ свободу
В Ужгороді проведено засідання „круглого столу” з питань роздержавлення комунальних засобів масової інформації, в ході якого голова Закарпатської ОДА Віктор Балога чітко і неоднозначно сформулював основний вектор розвитку стосунків між владою і комунальною пресою: на кінець поточного року залежних від влади ЗМІ на Закарпатті не буде. Аби ця теза не вигляділа голослівною, тут же було окреслено перший крок у цьому напрямку: щодо найбільшої угорськомовної газети краю „Карпаті ігоз со” облдержадміністрація найближчим часом відмовиться від своїх 38 засновницьких відсотків, розділивши їх порівну між трудовим колективом газети та іншим засновником – Товариством угорської культури Закарпаття, яке наразі володіє 24 відсотками.
Докладніше...

Страницы: | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог