Способы измерения аудитории прессы Собственная газета за $10 тыс Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Президент і Рада директорів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

16.08.2005
Крымская ГАИ выкупила тираж газеты "Заря-жай"
Джанкойское отделение ГАИ выкупило тираж последнего 32 номера газеты "Заря-жай". Об этом сообщили в редакции еженедельной газеты, пишет Крымская линия.
Докладніше...
Антимонопольний комітет захищає права громадян на інформацію
Антимонопольний комітет України надав рекомендації Київській міській державній адміністрації (КМДА) щодо розвитку підприємництва і конкуренції під час організації торгівлі пресою на території столичного метрополітену.
Докладніше...

15.08.2005
Журналисту "ВВ" угрожают убийством
Недавно наша газета публиковала материалы, в которых критически описывалась деятельность властей Херсонской области, в частности главы облгосадминистрации Бориса Силенкова. Рассказывалось и о предпринимателе с Херсонщины Юрии Ляшенко, который, отчаявшись добиться правды, совершил попытку самосожжения возле Верховного Рады. В своих бедах он обвинил местную власть. Автором большинства публикаций о проблемах Херсонщины была корреспондент нашей газеты Людмила Башкирова.
Докладніше...

12.08.2005
Позаштатні журналісти отримають додаткові замовлення
Бюро фрілансерів НМПУ має намір вже у вересні запустити перший он-лайн сервіс, який зв’яже між собою позаштатних журналістів та редакторів ЗМІ, повідомляє прес-служба НМПУ. На сьогодні в базі профспілки нараховується близько 80 позаштатних журналістів, що працюють в різних регіонах України і є членами Незалежної медіа-профспілки України.
Докладніше...
Закарпатского губернатора обвиняют в "покушении" на свободу прессы
Губернатор Закарпатской области Виктор Балога внес правки в судебные иски против трех областных газет, двух журналистов и народного депутата Сергея Ратушняка. Теперь за оскорбление чести и достоинства он требует от журналистов всего одну гривню. Остальную сумму, а это почти четверть миллиона гривен, губернатор хочет получить от своего оппонента.
Докладніше...

11.08.2005
"Луганская правда" стала полноцветной
Вышел в свет первый полноцветный номер массовой общественно-политической газеты «Луганская правда», который планируется выпускать по четвергам, сообщает Схід.info.
Докладніше...
У Тернополі діятиме Незалежний громадський прес-центр
Сьогодні у Тернополі відбудеться презентація Незалежного громадського прес-центру. Він діятиме при Тернопільському прес-клубі реформ, – повідомила Західну інформаційну корпорацію керівник Незалежного громадського прес-центру Тетяна Тарасенко.
Докладніше...

10.08.2005
Профспілка журналістів підпише угоди з юристами в усіх регіонах
Угоди з юридичними клініками або невеликими юридичними фірмами для надання послуг журналістам планується підписати вже до кінця цього року, повідомляє Незалежна медіа-профспілка України.
Докладніше...

09.08.2005
На «Газету по-київськи» подали до суду
Будівельна компанія «Екобуд» 9 серпня у Шевченському районному суді буде вимагати не лише спростування інформації, опублікованої на шпальтах «Газети по-київськи», але і компенсації у розмірі 5 тисяч гривень від кожного журналіста газети.
Докладніше...
«Обозреватель» відтепер можна сміливо іменувати «Оглядачем»
Інтернет-видання «Обозреватель» оголосило про новий мовний режим – україномовний. Відтак тепер функціонуватимуть дві рівноправні версії „ОБОЗу”, а читачі зможуть вільно обирати комфортніший для себе мовний режим – повідомляє видання.
Докладніше...
Червоненко отменяет огосударствление интернета
Минтрансзвязи проводит процедуру отмены приказа "Об утверждение порядка проведения государственной регистрации электронных информационных ресурсов". Об этом сообщает пресс-служба министерства.
Докладніше...

08.08.2005
Завдяки ЗМІ Україна зекономить не 1 мільярд гривень
Міністр аграрної політики України Олександр Баранівський підкреслив визначну роль ЗМІ під час висвітлення ситуації щодо цукрового ринку – повідомило «Рівненське телебачення».
Докладніше...

04.08.2005
В Ивано-Франковске вышла новая газета
В Ивано-Франковске вышел первый номер общественно-политической газеты "Галицкий корреспондент" тиражом в 5000 экземпляров.
Докладніше...

03.08.2005
Свобода ЗМІ в Україні, про яку говорить Ющенко, є фікцією – польський аналітик
Польський експерт, глава правління Східно-Європейського демократичного центру Павло Казанецький не погоджується з думкою Президента України Віктора Ющенка, що в Україні ЗМІ стали вільними.
Докладніше...

02.08.2005
Закарпатський губернатор судиться із трьома обласними газетами
Перебуваючи у відпустці, закарпатський губернатор Віктор Балога почав судові позови відразу проти трьох обласних газет: «Старий замок Паланок», «Неделя.Тиждень» та «РІО». А також проти трьох журналістів та голови закарпатської організації Народної партії - нардепом Сергієм Ракушняком.
Докладніше...

01.08.2005
На провідних каналах країни змінилося керівництво.
28 липня відбулися збори Ради директорів телеканалу "Студія "1+1" за участю його співвласників Олександра Роднянського і Бориса Фуксмана, на якому були зроблені кадрові перестановки, повідомляють "Грани плюс" з посиланням на джерело, наближене до керівництва цього телеканалу.
Докладніше...

29.07.2005
Ющенко потелефонував до "Української правди"
Виктор Ющенко запропонував Сергію Лещенко подати один одному руку і "перегорнути сторінку цього конфлікту", старт якому було дано п'ять днів тому...
Докладніше...
Газета «Старий Замок-Паланок» будує свій захист, апелюючи до Закону про статус народного депутата
Редакція газети «Старий Замок-Паланок», проти якої позивається голова Закарпатської ОДА Віктор Балога, будує свій захист на тому, що у Законі України про статус народного депутата України сказано: вилучати з коментарів народного депутата до преси окремі речення без його згоди, а також редагувати його текст, заборонено. Про це повідомляє Західна інформаційна корпорація, з посиланням на головного редактора часопису Юрія Клованича.
Докладніше...
«5 канал» започатковує журналістську премію
Як повідомила прес-служба "5 каналу", колектив вирішив перетворити грошову частину призу ОБСЄ на стартовий фонд аби започаткувати щорічну Премію для майбутніх журналістів – студентів, аспірантів, пошукувачів факультетів журналістики, а також тих, хто не більше одного року займається фаховою журналістикою.
Докладніше...

28.07.2005
Тимошенко закликає журналістів писати про все, що хочуть
Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного.

Про це вона сказала, коментуючи конфліктну ситуацію, яка склалася навколо президента Віктора Ющенка і журналіста "Української правди".
Докладніше...

Страницы: | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог