Новини WAN Фотогалерея УАВПП. Цікаві фото видавців... Собственная газета за $10 тыс Президент і Рада директорів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

06.07.2005
На медиа-рынке появится «Национальная Тиражная Служба Украины (НТСУ)»
СОВМЕСТНОЕ ЗАЯВЛЕНИЕ
Украинской Ассоциации Издателей Периодической Печати и Всеукраинской Рекламной Коалиции о создании Национальной Тиражной Службы Украины (НТСУ)
Докладніше...

05.07.2005
Севастопольский фотограф подал в суд на журнал «Экзо»
Известный севастопольский фотокорреспондент Сергей Светлицкий подал в суд на редакцию киевского журнала «Экзо» за публикацию фотографии без разрешения автора. Жалоба рассматривается Ленинским судом города Севастополя.
Докладніше...
З “Рівненською газетою” знову судяться
Суддя Сарненського районного суду Рівненської області ухвалив притягнути у якості другого відповідача “Рівненську газету” та авторів публікації у справі за позовом головного лікаря районної лікарні Ольги Нагорної до міського голови Сарн Леонтія Самчука. Позивачка вимагає стягнути з обох відповідачів 10 тисяч гривень моральної шкоди, передає кореспондент ІА «Гаряча Лінія» у Рівному.
Докладніше...

04.07.2005
Посольство России объявило конкурс для иностранных журналистов "Золотой глагол"
Посольство Российской Федерации в Украине сообщает об открытии конкурса для иностранных журналистов "Золотой глагол". Это ежегодный конкурс, который призван поощрить, в том числе и материально, качественное освещение событий, происходящих в России.
Докладніше...
Фотограф Константин Скоморох стал победителем Открытого журналистского конкурса «Мастер»
Северодончанин Константин Скоморох стал победителем Открытого журналистского конкурса «Мастер». Конкурс проводился одним из крупнейших печатных изданий в Украине — еженедельником «2000».
Докладніше...
Торгівлю пресою у метро дозволили до 31 липня
Міська влада Києва тимчасово, до 31 липня цього року, дозволила розповсюджувати газети на станціях метрополітену, повідомляє «Газета по-київськи».
Докладніше...
Вадим Рабинович купил "Московские новости"
Президент Media International Group (MIG) Вадим Рабинович подтвердил факт покупки 100% акций российской компании "Московские новости" с входящими в нее брендами "Московские новости" и "The Moscow News".
Докладніше...

01.07.2005
Микола Томенко висловився проти того, щоб значна кількість коштів витрачалась на державні засоби масової інформації
Жодне нове медіа сьогодні за рахунок бюджетних коштів не повинне засновуватися. Таку думку висловив під час Інтернет-конференції "Попередні підсумки виконання урядом соціальних та гуманітарних програм в 1 півріччі нинішнього року" віце-прем"єр-міністр України Микола Томенко. На його думку, потрібно відходити від прямого засновництва засобів масової інформації.
Докладніше...
Киевское метро освободили от торговцев прессой
С пятницы, 1 июля, в вестибюлях Киевского метрополитена ограничивается торговля, передает Интерфакс-Украина. Власти столицы планировали еще с 1 мая вести торговлю в вестибюлях метрополитена. Однако после встречи мэра Александра Омельченко с представителями профсоюзов предпринимателей в конце апреля апреле выполнение такого распоряжение было отсрочено до 30 июня.
Докладніше...
Сталі відомі переможці Всеукраїнського конкурсу молодіжних видань
Сталі відомі підсумки конкурсу серед молодіжних видань, який проводився в рамках ІІІ Всеукраїнської виставки „Молодіжна преса в Україні”. Виставку проводила Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Соціалістичний конгрес молоді” спільно з Міністерством України у справах молоді та спорту за підтримки Асоціації молодіжної преси України та Національної спілки журналістів України.
Докладніше...

30.06.2005
Скоєно напад на чернівецьку газету “Час”
У вихідні невідомі зловмисники скоїли напад на редакцію Чернівецької газети “Час”. Через вікно другого поверху невідомі проникли у кабінет колишнього головного редактора, а нині - радника голови Чернівецької ОДА.
Докладніше...
Журналіста, який нібито вчинив замах на депутата, знову відправили під варту
Апеляційний суд міста Севастополя, який близько двох років розглядає справу євпаторійського журналіста Володимира Лутьєва, вирішив повернути його під варту.
Докладніше...
У журналистов теперь есть своя часовня
29 июня, приуроченное к 4-ой годовщине пасторского визита в Украину Святейшего Отца Иоанна Павла Второго, по улице Серебрянокольской, 8, возле станции метро "Позняки", состоялось открытие и освящение часовни.
Докладніше...

29.06.2005
Більше половини аудиторії інтернету живе у столиці
За даними української рейтингової системи bigmir.net у травні 2005 року українська аудиторія інтернету (кількість унікальних корситувачів, які хоча б один раз на місяць заходили в інтернет), порівняно з квітнем, знизилася на 70 тисяч і склала 6,333 мільйони користвачів.
Докладніше...

28.06.2005
Украинские журналисты автопробегом покажут единство Украины
В честь дня Конституции с площади конституции перед Верховной Радой стартовал журналистский автопробег «Восток-Запад вместе». Представители ряда региональных и общенациональных изданий и телерадиокомпаний планируют проехать по областям Украины.
Докладніше...
5-6 липня пройде поглиблений семінар для юристів по ст.10 Європейської конвенції
5 – 6 липня 2005 року Інститут Медіа Права та Інтерньюз Україна за підтримки Ради Європи та проекту У-Медіа проводять поглиблений семінар по статті 10 Європейської конвенції про захист прав людини та основних свобод.
Докладніше...

24.06.2005
Відбулось перше засідання міжвідомчої комісії з питань розвитку інформаційної сфери
24 червня відбулось перше засідання міжвідомчої комісії з питань розвитку інформаційної сфери, головою якої є Віце-прем’єр-міністр з гуманітарних та соціальних питань Микола Томенко. До складу комісії також входять представники міністерств юстиції, фінансів, культури і туризму, керівники національних телекомпанії, радіокомпанії та інформаційного агентства „Укрінформ”, а також інших державних та громадських організацій, провідні експерти в інформаційній галузі. Про це повідомляє прес-служба віце-прем’єра.
Докладніше...

23.06.2005
Закон про вибори нардепів обеззброює журналістів - ЗАЯВА
Інститут медіа права закликав депутатів внести зміни до закону провибори народних депутатів, оскільки він порушує принципи свободи слова та право журналіста на професію. Про це йдеться у заяві, розповсюдженій сьогодні інститутом. Зокрема у ній наголошено на тому, що закон фактично забороняє журналістам мати особисту думку щодо програт того чи іншого кандидата, також текст закону передбачає тільки єдину санкцію за його недотримання - позбавлення ліцензії. Текст заяви пожаємо без скорочень.
Докладніше...
Норвежская компания забросает ежедневками Украину
Медиа-корпорация "RIA" (Винница) и норвежская газетная компания Orkla Media (Осло) решили создать совместное предприятие для выпуска ежедневных газет на территории всех областей Украины и в Крыму, сообщают Українські Новини.
Докладніше...
21 июня компания «Тойота Украина» огласила Лучшего журналиста мая в Конкурсе «ТАЁТА или TOYOTA?»
Лучшим журналистом мая в конкурсе для журналистов «ТАЁТА или TOYOTA?» назван Михаил Вовк, «Инвест Газета». Церемония награждения состоялась в офисе официального дистрибьютора автомобилей Toyota в Украине, Компании «Тойота Украина». На церемонии присутствовали первые лица Компании: Атцуя Кондо, генеральный директор, и Роман Кузьмин, генеральный менеджер департамента продаж и маркетинга.
Докладніше...

Страницы: | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог