Преса про Асоціацію Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? Каталог корисних інтернет-сайтів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

18.10.2006
KP Media осуществила первое медиа IPO в Украине
Сегодня, 27 июля 2006 года, компания KP Media (ранее известная как KP Publications), один из лидеров украинского рынка печатных СМИ и Интернет, провела первичное публичное размещение акций (IPO). Компания разместила 20% своих акций на торговой площадке ПФТС.
Докладніше...
Cостоялась пресс-конференция, посвящённая открытию 2 Международного Конкурса деловых журналистов «PRESSзвание 2006»
17 октября 2006 года в СТЕКЛЯННОМ КУБЕ в центре Киева на Софиевской площади состоялась пресс-конференция, посвящённая открытию 2 Международного Конкурса деловых журналистов «PRESSзвание 2006». Конкурс «PRESSзвание 2006» проходит под лозунгом «Без jeansЫ!»
Докладніше...

17.10.2006
Британська рада в Україні та компанія Nokia оголосили про початок спільного проекту "Громадянська журналістика"
10 жовтня 2006 р. на прес-конференції Британської Ради в Україні та компанії Nokia в Україні було офіційно оголошено про початок спільного проекту «Громадянська журналістика» і конкурсу громадянської журналістики «Європейський вибір – я очевидець».
Докладніше...
У Луцьку відкрито регіональне Інтернет-видання «Волинська правда»
14 жовтня у Луцьку відкрито Перше волинське незалежне Інтернет-видання «Волинська правда» (www.pravda.lutsk.ua). Його засновник – однойменне ТОВ. Про це повідомив власкор ЗІКу.
Докладніше...
УНІАН запрошує газети і телерадіокомпанії до співпраці у новому проекті
Інформаційне агентство УНІАН запрошує центральні газети і телерадіокомпанії до співпраці над новими щоденними інформаційними продуктами: «УНІАН-Прес-Анонс» та «УНІАН-Теле-анонс». Мета створення цього проекту – полегшити роботу працівникам телерадіоканалів і друкованих ЗМІ. Про це агентство повідомляє на своєму сайті.
Докладніше...

16.10.2006
Уйти в тираж
Эксперты утверждают, что 80-90% коммунальных медиа ликвидируются или обанкротятся после приватизации
Докладніше...
Секретаріат Президента обіцяє щодня звітувати перед журналістами
Формування складу Секретаріату Президента України повністю завершено. Ніяких кадрових рішень з цього приводу більше не буде. Про це на брифінгу заявила прес-секретар Президента України Ірина Ваннікова. Стосовно співпраці Секретаріату з представниками ЗМІ було зазначено, що вона буде вибудовуватись за новою схемою. Ця схема, зокрема, передбачає щоденну "доповідь" для журналістів про дії і позиції Президента.
Докладніше...

13.10.2006
Азаров збільшив бюджетне фінансування ЗМІ майже на 22%
В проекті бюджету на 2007 рік видатки на засоби масової інформації передбачені у обсязі 590 млн. 746,2 тис. грн., що на 105 млн. 952,1 тис. грн., або на 21,9% більше затверджених показників на 2006 рік. Про це «proUA» повідомили в прес-службі Міністерства фінансів.
Докладніше...
Прес-клуб до Міжнародного дня подолання бідності
Що: У 1993 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 17 жовтня Міжнародним днем подолання бідності, який з тих пір відзначається щороку. Напередодні Міжнародного дня подолання бідності Програма розвитку ООН в Україні організовує прес-клуб з українськими та міжнародними експертами для того, щоб обговорити питання подолання бідності в Україні, національні особливості цієї проблеми в нашій країні.
Докладніше...

12.10.2006
Самый известный в мире журнал о красоте будет выходить в Украине
Издательство «Караван-Медиа» приобрело права на издание в Украине журнала Votre Beaute («Ваша красота»). Глянцевый журнал для женщин категории люкс, Votre Beaute зарекомендовал себя на мировом рынке как эксперт и лучший советчик в области парфюмерии и косметики.
Докладніше...
Волинська незалежна медіа-профспілка збирається виробити власний Кодекс журналістської честі
Актив Волинської незалежної медіа-профспілки під час свого засідання 11 жовтня дійшов висновку про необхідність вироблення власного Кодексу журналістської честі, якого мають дотримуватися її члени. До цього спонукають випадки недобросовісної конкуренції з боку окремих колег, у тому числі й з’ясування стосунків на інтернет-форумах.
Докладніше...
Закон о рекламе. Чтение первое.
В среду, 11 октября, состоялось заседание Комитета по свободе слова и информации Верховной Рады Украины, на котором рассматривались законопроекты, связанные с Законом Украины «О рекламе». В том числе, народные депутаты решали судьбу и предложений, подготовленных рабочей группой с участием нашей рекламной коалиции и других общественных объединений рекламистов.
Докладніше...

11.10.2006
Осередок Медіа-профспілки з’явився на Івано-Франківщині
Осередок Медіа-профспілки з’явився у редакції калузької міської газети «Дзвони Підгір’я» на Івано-Франківщині. Журналісти Мирослава Побуцька, Ярослав Магаль, Михайло Коломієць, Андрій Гринів, Магдалина Пачків, Ганна Остапович, Ганна Якоба, Ірина Приймак та Кониськів Дар’я, які перебували поза первинними осередками, вирішили об’єднатися в профспілкову організацію.
Докладніше...
На Закарпатті державні ЗМІ навчають як працювати в умовах вільного ринку
На Закарпатті у жовтні розпочато реалізацію проекту «Тренінгова допомога для представників комунальних і державних ЗМІ». Його впроваджує громадська організація Ужгородський прес-клуб за фінансової підтримки посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, – повідомила ЗІКу 10 жовтня керівник проекту Ірина Бреза.
Докладніше...

10.10.2006
Громадське обговорення проекту Закону України “Про реформування державних та комунальних друкованих засобів масової інформації”
12 жовтня Міністерство юстиції України спільно з Міжнародним фондом “Відродження” та Координатором проектів ОБСЄ в Україні проводять засідання круглого столу, присвячене обговоренню проекту Закону України „Про реформування державних та комунальних друкованих засобів масової інформації”.
Докладніше...
Мороз обіцяє прискорити створення громадського мовлення
Голова Верховної Ради України Олександр Мороз має намір прискорити створення системи громадського мовлення. Про це він сказав, що сьогодні, 9 жовтня, під час зустрічі з співдоповідачами Моніторинґового комітету Асамблеї Ради Європи з питань дотримання обов'язків і зобов'язань країнами членами Ради Європи Ренате Вольвенд і Ганні Северінсен, повідомила керівник прес-служби ВР Вікторія Шведова.
Докладніше...
Губернатор, якого не вижили голодуванням, збирається подати в суд. На газету
Голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков має намір подати позов про захист честі і гідності до газети "2000" через публікацію статті "Інвестор і його заступники".
Докладніше...

09.10.2006
Зміни до Закону України «Про рекламу»
Одинадцятого жовтня 2006 року Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації розглядатиме:
Докладніше...
„Львівська газета” померла, нині читаємо клон
Уважний читач помітив, що у Львові були проблеми з виходом видання під назвою „Львівська газета”, а за деякий час з'явилося нове видання з абсолютно новими вихідними відомостями, зокрема новим реєстраційним свідоцтвом - „Львівська газета. Вісник міста”. Старої „Львівської газети” більше не існує, а нове видання засноване та видається абсолютно іншою фірмою. Таким чином за короткий час відбулася малопомітна зміна старого видання на нове - клон.
Докладніше...

06.10.2006
Європейський PR-Конгрес та перший Національний конкурс PR-проектів PRAVDA Awards - значні події в українському PR
На початку жовтня в Україні відбулися дві важливі події в сфері PR: Європейський PR-Конгрес та перший Національний конкурс PR-проектів PRAVDA Awards.
Докладніше...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог