Президент і Рада директорів "Гаряча лінія" Задай питання юристу! Способы измерения аудитории прессы Каталог корисних інтернет-сайтів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

13.12.2005
Набув чинності закон, який регулюватиме діяльність ЗМІ під час виборів
Набув чинності Закон України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння реалізації виборчих прав громадянами, забезпечення свободи політичних дебатів, неупередженого ставлення засобів масової інформації до кандидатів у депутати, партій (блоків) - суб'єктів виборчого процесу” (№ 3099-IV), який був прийнятий Верховною Радою України сімнадцятого листопада 2005 року.
Докладніше...
Харківський журналіст, який «мало писав про Януковича», виграв суд
У понеділок, 12 грудня, Київський районний суд м. Харкова виніс рішення за позовом журналіста Володимира Чистиліна до інформаційного агентства «Статус-кво» на користь першого.
Докладніше...

12.12.2005
Львівські журналісти хочуть керувати своїм містом
У Львові заанонсоване на обід 12 грудня підписання Меморандуму про чесну гру під час виборів міського голови виявилось презентацією нового кандидата в мери. А ним, своєю чергою, виявився журналіст однієї із львівських газет Влад Якушев.
Докладніше...
Всеукраинская рекламная коалиция: объем рекламного рынка в следующем году составит $1 млрд 138 млн
В пятницу Всеукраинская рекламная коалиция (ВРК) опубликовала прогноз развития рекламного рынка на 2005 и 2006 годы. Согласно оценке ВРК, в этом году впервые за четыре года объем рекламы в прессе ($131 млн) превысил долю наружной рекламы ($116 млн). Эти данные ВРК получила благодаря исследованию Украинской ассоциации издателей печатной прессы (УАИПП), которая самостоятельно оценила объем рекламы в своем сегменте. Однако, по мнению экспертов, оценки УАИПП завышены, и реальный объем рекламы в прессе в 2005 году составит $107 млн.
Докладніше...

09.12.2005
АНОНС: В Киеве пройдет Всеукраинский фестиваль журналистики «Милосердие»
В Киеве с 23 по 24 декабря 2005 года проводится Всеукраинский фестиваль журналистики «Милосердие». Об этом информагенству Cxid.info сообщили в региональном информагенстве “Луганскпрессинформ”.
Докладніше...
Проект разгосударствления печатных СМИ вынесен на обсуждение
Государственный комитет телевидения и радиовещания Украины разработал проект концепции разгосударствления печатных средств массовой информации и предложил ее для широкого обсуждения общественности.
Докладніше...

08.12.2005
В Украине идет борьба за домен gazeta.ua
"Издательский дом «Украинская Медиа-группа» подал иск в хозяйственный суд Киева с требованием к собственнику домена gazeta.ua «Глобал Юкрейн» возместить ущерб в размере 50 тыс. грн., причиненный разрывом договора аренды доменного имени, сообщает РБК.
Докладніше...
Юрій Артеменко: Парламентські перегони стануть тестом для української журналістики
"В умовах повної свободи слова, - заявив журналістам колишній член парламентського комітету зі свободи слова Юрій Артеменко, - журналісти повинні будуть довести, що вони й справді є “ланцюговими псами демократії”, а не просто робочою силою для своїх роботодавців. Не власник того чи іншого ЗМІ має визначати направленість, тональність та політичні симпатії свого видання, а журналісти, які в ньому працюють, і які повинні відстоювати такі основні засади своєї професії як правдивість, об’єктивність та безпристрасність. Журналісти ж, зі свого боку, не повинні в статтях чи репортажах демонструвати свої власні симпатії чи антипатії, свою “закоханість” чи, навпаки – свою відразу до в того чи іншого політика.
Докладніше...
АНОНС: 9 грудня відбудеться презентація нового журналу «Карпати»
У п`ятницю 9 грудня за адресою Мельникова 36/1 відбудеться презентація журналу «Карпати».
Докладніше...
АНОНС: 9 грудня в "Укрінформі" відбудеться Круглий стіл з питань роздержавлення друкованих ЗМІ
У п’ятницю, 9 грудня, об 11.00 в Українському національному інформаційному агентстві - УКРІНФОРМ відбудеться “круглий стіл” на якому обговорюватиметься проект Концепції роздержавлення друкованих засобів масової інформації.
Докладніше...

07.12.2005
АНОНС: IREX U-Media запрошує юристів на цикл регіональних семінарів
Програма правового захисту та освіти ЗМІ IREX U-Media запрошує юристів на семінари “Можливості застосування судової практики Європейського Суду з прав людини за новими процесуальними кодексами України”.
Докладніше...
В 2005 году нарушений свободы слова в Украине стало меньше
В 2005 году нарушений свободы слова в Украине стало меньше. К такому выводу пришел докладчик Харьковской правозащитной группы Евгений Захаров во время Президентских слушаний. Захаров сделал доклад по сравнению положения прав человека в Украине в период президентства Л.Кучмы (1994-2004) и в 2005 году.
Докладніше...

06.12.2005
Розпочалася серія освітніх семінарів для регіональних журналістів за підтримки компанії «АВК»
У Дніпропетровську проведено перший семінар про права споживачів в Україні для журналістів регіональних ЗМІ, які спеціалізуються на споживчій тематиці й ринках продуктів харчування. Захід відкрив цикл семінарів-тренінгів за участю представників державних, регулюючих і правозахисних організацій.
Докладніше...
Андрій Шевченко заснував Центр суспільних медіа
У Києві засновано Центр суспільних медіа – громадську організацію, метою якої є створення в Україні суспільного мовлення і роздержавлення преси.
Докладніше...

05.12.2005
Москаль не вдоволений луганськими ЗМІ
Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль не вдоволений діяльністю обласних ЗМІ. Про це він заявив 5 грудня під час своєї першої офіційної прес-конференції.
Докладніше...
АНОНС: 6 декабря состоится пресс-конференция, посвященная старту конкурса деловых журналистов «PRESSзвание» в Украине
Пресс-конференция, посвященная старту Международного конкурса деловых журналистов «PRESSзвание», состоится 6 декабря 2005 г. в 12.00 в отеле «Премьер Палас» в «Софиевском Гранд Холле» (2 этаж), Киев, ул. Пушкинская, д. 29.
Докладніше...

02.12.2005
БЮТ вплотную займется СМИ
Одним из приоритетов предвыборной программы Блока Юлии Тимошенко станет обеспечение реальной свободы слова в Украине. Об этом заявил вице-премьер правительства Тимошенко Николай Томенко. Он перечислил цели БЮТ в этой сфере.
Докладніше...
Ехануров запретил проверять СМИ
Премьер-министр Юрий Ехануров поручил соответствующим службам исполнительной власти приостановить проверки средств массовой информации, сообщили в пресс-службе Кабмина.
Докладніше...
АНОНС: 7 грудня відбудеться прес-конференція з нагоди виходу журналу "Спудей"
7 грудня 2005 року о 12.00 у приміщенні театру на Подолі (Андріївський узвіз, 20-б) з нагоди виходу друком молодіжного студентського журналу “Спудей” відбудеться зустріч з журналістами. Акредитація обов’язкова.
Телефони для акредитації 486-50-02, 482-39-49, 484-04-76.
Докладніше...

01.12.2005
«Огонек» погас сам. Издатели журнала на Украине отменили сегодняшнюю презентацию
Вчера была отменена намеченная на сегодня презентация журнала «Огонек.ua». Издатели журнала объяснили отмену «решением» инвестора. Однако, как уже сообщал Ъ, презентация не состоится из-за проблем с легитимностью использования товарного знака «Огонек» на территории Украины.
Докладніше...

Страницы: | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог