Президент і Рада директорів Собственная газета за $10 тыс Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Новини WAN

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

17.11.2005
Верховная Рада разрешила СМИ комментировать парламентские выборы
Верховная Рада разрешила средствам массовой информации при освещении парламентских выборов комментировать их и давать им оценку, передают Українські Новини.
Докладніше...

16.11.2005
У Києві пройде перший фестиваль соціальної реклами
30 листопада 2005 року о 10.00 в Будинку Кіно відбудеться відкриття Першого національного фестивалю соціальної реклами, організованого Міністерством України у справах сім'ї, молоді і спорту, Державною соціальною службою для сім'ї, дітей і молоді разом з Союзом рекламістів України, повідомляє ForUm.
Докладніше...

15.11.2005
Депутати відхилили доступ до ЗМІ
15 листопада народні депутати України відхилили законопроект про забезпечення вільного доступу громадян до засобів масової інформації, повідомляє ForUm. На підтримку законопроекту висловилися лише 79 народних депутатів, при необхідних 226.
Докладніше...
В ноябре 2006 года в Киев приедет 70 крупнейших медиа-инвесторов
15 ноября в Копенгагене Совет директоров Всемирной Ассоциации Газет (World Association of Newspapers - WAN) принял решение провести свое следующее заседание в Киеве, сообщает пресс-служба "Украинского Медиа Холдинга". Соответствующее приглашение от Президента Украины и его секретариата было передано руководству Ассоциации. Украину в составе правления WAN представляет Борис Ложкин, президент Украинской Ассоциации Издателей Периодической Печати (УАИПП), президент группы компаний «Украинский Медиа Холдинг».
Докладніше...

14.11.2005
Донецький журналіст отримав премію у 10,5 тисяч євро за статтю про УПА
Дев’ять журналістів з країн Східної Європи отримали грошові премії від фонду “Пам’ять і майбутнє” на загальну суму в 10 тисяч 500 євро за перемогу у конкурсі “60 років після війни - жести примирення”, участь в якому взяли автори з України, Білорусі, Польщі, Росії та Естонії. за даними фонду, загалом на участь у конкурсі надійшло 82 статті. Журналісти змагалися в рамках своїх національних груп.
Докладніше...
В четверг Рада будет менять закон о выборах в части деятельности СМИ
Верховная Рада в четверг, 17 ноября, намерена внести изменения в закон о выборах народных депутатов в части, касающейся деятельности СМИ во время избирательной кампании. Об этом в понедельник в интервью журналистам после согласительного совета лидеров депутатских фракций и групп сообщил и.о. председателя комитета ВР по вопросам свободы слова Сергей Правденко, передает «proUA».
Докладніше...

11.11.2005
Редактора «Комуніста Донбасу» жорстоко побили
10 листопада в Донецьку близько 19.00 в під'їзді свого будинку жорстоко побили другого секретаря Донецького обкому Комуністичної партії України, головного редактора газети "Коммунист Донбасса" Георгія Попова.
Докладніше...

10.11.2005
Львівські депутати дозволили арешт Сала, причетного до підпалу «Поступу»
Львівська обласна рада дала згоду на взяття під варту і притягнення до кримінальної відповідальності депутата облради, колишнього начальника Управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області Олега Сала. Про це повідомляють українські інформагенції.
Докладніше...
АНОНС: 11 ноября состоится первый семинар-практикум ИД «Коммерсантъ-Украина»
11 ноября, в 16:00 в конференц-зале отеля «Воздвиженский» (ул. Воздвиженская, 60, а, б) состоится первый семинар-практикум Издательского Дома «Коммерсантъ-Украина». Общая тема программы семинаров-практикумов - взаимодействие СМИ и субъектов информационного процесса на Украине.
Докладніше...

09.11.2005
Журналісти студентських ЗМІ обговорять власні перспективи
Спілка ініціативної молоді (СІМ) до Дня студента проводить круглий стіл “Студентські ЗМІ: стан та перспективи”.
Докладніше...

08.11.2005
Депутати хочуть підтримати журналістів матеріально
Комітет з питань свободи слова та інформації рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів" (щодо фінансування засобів масової інформації) - про це повідомляє Інформаційне управління ВР.
Докладніше...
Справу газети «Луганчане» передано до суду
Кримінальну справу, порушену за позовом журналістів газети «Луганчане» щодо незаконних дій співробітників податкової міліції під час обшуку видання, передано на розгляд до Жовтневого районого суду міста Луганську.
Докладніше...
Сорос вважає, що ЗМІ в Україні вільні
8 листопада в УНІАНІ відбувалася прес-конференція Джорджа Сороса за результатами його візиту до України”. Фонд "Відродження" “виробив собі дуже стислу, але досяжну програму, яка просуватиме Україну до громадянського суспільства, програму, що допоможе консолідувати досягнення, які України зараз має”, - зазначив пан Сорос.
Докладніше...

07.11.2005
АНОНС: Конкурс «ДМ: взгляд журналиста»
В рамках международного открытого конкурса лучших директ-маркетинговых проектов «Direct Hit 2006»впервые проводится отдельная специальная номинация для журналистов «ДМ: взгляд журналиста».
Докладніше...

06.11.2005
IREX U-Media запрошує регіональних журналістів на серію правових семінарів
Програма правового захисту та освіти ЗМІ IREX U-Media запрошує журналістів та редакторів регіональних друкованих видань та ТРК на семінари “Діяльність медіа під час парламентських виборів 2006 та виборів до місцевих рад”.
Докладніше...

04.11.2005
Депутаты Верховной Рады согласились с инициативой СМИ
Большинство депутатских групп и фракций Верховной Рады поддерживают инициативу о внесении изменений в Закон "О выборах народных депутатов Украины" в части деятельности СМИ в период избирательной кампании.
Докладніше...
"КоммерсантЪ" оказался наиболее известным деловым изданием в Украине
3 ноября были опубликованы данные исследовательской компании TNS Украина за II полугодие. Они свидетельствуют, что газета "КоммерсантЪ" заняла первое место по знанию (62% среди опрошенных) и второе по аудитории среди деловых изданий Украины. По мнению экспертов, для ежедневного издания более важны показатели аудитории одного номера, а не полугодия.
Докладніше...

03.11.2005
Редактора луганских газет "Жизнь Луганска" и "Ракурс плюс" пойдут на выборы в рядах коммунистов
В Луганске на бигбордах рекламирующих Коммунистический фронт Луганщины рядом с портретами первого секретаря обкома КПУ Спиридона Килинкарова и лидера Народной партии вкладчиков и социальной защиты Владислава Кривобокова размещены портреты известных луганских журналистов - Николая Северина, редактора газеты "Ракурс плюс" и Юрия Юрова, редактора газеты "Жизнь Луганска".
Докладніше...
Вийшов перший номер газети прикарпатських соціалістів «Зоря Галицька»
3 листопада в Івано-Франківську відбулася презентація першого номера партійного часопису обкому Соціалістичної партії України «Зоря Галицька», – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
Докладніше...
В Кировограде голодают журналисты
Четвертые сутки голодают журналисты газеты „Народне слово”, в состав соучредителей которой входят Кировоградская облгосадминистрация и областной совет, требуя прекращения процесса реорганизации издания, передает УНИАН.
Докладніше...

Страницы: | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог