Новини WAN Преса про Асоціацію "Гаряча лінія" Задай питання юристу! Собственная газета за $10 тыс

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

02.11.2005
Согласительный совет ВР одобрил снятие ограничений в деятельности СМИ
Сегодня в Верховной Раде состоялось заседание Согласительного совета. Одним из вопросов, вынесенных повестку дня, было рассмотрение Закона о выборах народных депутатов в части, касающейся освещения избирательной кампании в СМИ.
Докладніше...
Академія Української Преси видала книгу, присвячену професійному висвітленню виборів
Академія Української Преси за сприяння Міжнародного Фонду «Відродження» видала нову книгу: «Твій вибір» - як зробити вибір громадян свідомим за допомогою ЗМІ». Дана книга є своєрідним посібником для видання спеціальних додатків, що присвячені виборам.
Докладніше...
ЦВК хоче впливати на журналистів
Центральна виборча комісія, як і інші комісії, повинна мати можливість впливу на засоби масової інформації, щоб ті працювали в правовому полі. Про це заявив голова ЦВК Ярослав Давидович на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів щодо його позиції по обмеженню діяльності ЗМІ новим законом про вибори депутатів.
Докладніше...

01.11.2005
Депутати розглянуть законопроекти про фінансування ЗМІ та звернення громадян до чиновників через Інтернет
2 листопада на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації розглядатимуть Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів” (щодо фінансування засобів масової інформації) (законопроект В.Кириллова № 8097). Про це повідомляє Інститут Медіа Права.
Докладніше...
АНОНС: IREX U-Media запрошує на круглий стіл для медіа-юристів
Програма правового захисту та освіти ЗМІ IREX U-Media запрошує юристів ТРК на круглий стіл для обговорення проекту закону "Про телебачення і радіомовлення" та діяльності ТРК під час виборчого процесу, який відбудеться 5 листопада 2005 року у м. Києві за адресою: вул. Хрещатик, 27-А, конференц-зал Національної Спілки журналістів України, початок-о 12 год.
Докладніше...

31.10.2005
Давидович запевняє, що не буде кілером для ЗМІ
Голова Центрвиборчкому Ярослав Давидович запевняє, що ЦВК не буде несправедливо закривати засоби масової інформації під час виборчої кампанії.
Докладніше...
ЄС та TACIS починають проект зі сприяння реформам в журналістській освіті
В Інституті журналістики Київського Національного Університету ім. Тараса Шевченка розпочався проект Євросоюзу та Tacis, що має на меті реформування журналістської освіти. Проект, бюджет якого складає два мільйони євро, координується консорціумом на чолі з Всесвітньою Службою Бі-Бі-Сі Траст.
Докладніше...
В західному регіоні з'явиться нове видання «Газета по-українськи»
4 листопада у Львові, Тернополі та Івано-Франківську з’явиться новий інформаційний продукт – «Газета по-українськи», – повідомив Західну інформаційну корпорацію керівник західного бюро Богдан Кушнір.
Докладніше...
Журналіста призначили керівником виборчого штабу БЮТу на Львівщині
Шеф-редактора газети «Високий Замок» Степана Курпіля призначили керівником виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко на Львівщині. Про це у коментарі Західній інформаційній корпорації повідомив народний депутат України, член політради партії ВО «Батьківщина» Андрій Шкіль.
Докладніше...

30.10.2005
ИД “Коммерсантъ-Украина” преподнес Патриарху Филарету символический подарок
Подарок ИД “Коммерсантъ-Украина” к 10-летию интронизации Патриарха Киевского и всея Украины-Руси (Киевский патриархат) Филарета оказался традиционным, но с современным информационным подтекстом.
Докладніше...
Найактивнішим організатором передплати чернівецької газети «Час» обіцяють телицю, свиню, ковбасу, масло та цукерки
Чернівецька газета «Час», яку редагує радник керівника Буковини Петро Кобевко, винайшла новий спосіб заохочення організаторів передплати. Редакція обіцяє листоношам по 50 копійок премії за кожний передплачений примірник «Часу», а тим сільським відділенням зв’язку, де «Часу» буде передплачено більше, ніж інших газет, видаватимуться такі призи: перше місце – телиця, друге – порося, третє – мішок цукру.
Докладніше...

28.10.2005
Журналісти кіровоградської газети "Народне слово" готуються до страйку та голодування
Колектив газети „Народне слово”, до складу співзасновників якої входить Кіровоградська обласна рада, заявив про намір розпочати страйк на знак протесту проти припинення фінансування та реорганізації видання. Про це йдеться у заяві працівників газети „Народне слово”, повідомляє proua із посиланням на УНІАН.
Докладніше...
Парламентские выборы "выиграют" журналисты
Парламентские выборы, которые состоятся в Украине в марте 2006 года, выиграет тот, кто сумеет себя представить в СМИ. Такое мнение высказал председатель cовета партии "Народный cоюз "Наша Украина", вице-премьер-министр Роман Безсмертный.
Докладніше...

27.10.2005
Катеринчук: Норму закону про закриття ЗМІ можливо скасувати до виборів
Змінити норму «Закону про вибори народних депутатів», яка дозволяє тимчасово припиняти діяльність ЗМІ за порушення під час виборчої кампаніїї, цілком можливо до парламентських виборів 2006 року.
Докладніше...
Томенко советует четко разделить в СМИ информацию и публицистику
Отделить пропаганду и агитацию от деятельности журналистов, а также четко разграничить информационные и публицистические жанры советует экс-вице-премьер министр по гуманитарным вопросам Николай Томенко. Об этом он сказал в эксклюзивном интервью корреспонденту ЛІГАБізнесІнформ.
Докладніше...

26.10.2005
Україна увійшла до трійки країн з найкращим розвитком національного законодавства щодо ЗМІ
Інститут проблем інформаційного права (Москва) підготував доповідь про стан розвитку національного законодавства щодо засобів масової інформації у країнах СНД та Прибалтики. За підсумками проведеного дослідження у 2005 році лідерами з якості правових норм стосовно ЗМІ стали такі країни як Грузія, Естонія та Україна. Про це повідомляє Інститут Медіа Права.
Докладніше...
Депутати проти кримінальної відповідальності за поширення неправдивих відомостей у ЗМІ
Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації на засіданні 19 жовтня ухвалив рішення про внесення на повторне друге читання проекту Закону «Про внесення змін та доповнень до Закону України “Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України” (законопроект № 7539). Про це повідомляє Інститут Медіа Права.
Докладніше...
У п’ятницю нагородять переможців програми „Журналіст Інформаційного Суспільства”
28 жовтня 2005 року (п’ятниця) об 11.00, в конференц-залі City.com (проспект Московський, 23-А, поруч з метро „Петрівка”) відбудеться урочисте нагородження переможців Всеукраїнської програми „Журналіст Інформаційного Суспільства” – журналістів, що пишуть на тему інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ).
Докладніше...

25.10.2005
Донецкая "Батькивщина" выпустила газету и собирается купить телеканал и радиостанцию
Донецкое областная партийная организация Всеукраинского объединения "Батькивщина" зарегистрировала собственную еженедельную газету "Майдан" тираж которой составляет 20 тыс. экземпляров. Главным редактором газеты назначен Евгений Чумак.
Докладніше...
Обласна рада Запоріжжя виживає редакції газет з Будинку Преси
Журналісти запорізьких газет розпочали боротьбу за дах над головою. Їх виживають з Будинку Преси, де розташовані їхні редакції. За рішенням власника - обласної ради - будинок потрапив з комунальної власності до рук приватної фірми, яка вп"ятеро підвищила орендну плату редакціям і почала вимикати їм електрику.
Докладніше...

Страницы: | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог