Каталог корисних інтернет-сайтів Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? Президент і Рада директорів Фотогалерея УАВПП. Цікаві фото видавців...

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

06.10.2006
Журнал «Кореспондент» назвали лідером довіри серед ЗМІ
За результатами дослідження «Рейтинг популярності ЗМІ», проведеного комунікаційним агентством «Варто» у рамках однойменного проекту впродовж липня-серпня 2006 року, було названо лідерів довіри серед ЗМІ загального-політичного характеру як до джерел достовірної інформації та розміщення реклами в яких найефективніше.
Докладніше...
Київська адміністрація оголосила конкурс на проект пам'ятника загиблим журналістам
Київська міська державна адміністрація оголосила конкурс на проект пам'ятника загиблим під час виконання службових обов'язків журналістам, зокрема, Георгію Гонгадзе. Про це сказано в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації з посиланням на розпорядження адміністрації. Конкурс триватиме з 4 жовтня по 4 грудня.
Докладніше...

05.10.2006
Чернігівську газету покарали за переказ чужих статей своїми словами
Деснянський райсуд міста Чернігова частково задовольнив позов ЗАТ «Полікомбанк» до засновника газети «Вчасно» Молодіжної громадської організації «Молодіжний інформаційний центр», зобов’язавши відшкодувати банку моральну шкоду в розмірі однієї тисячі гривень та розмістити спростування на статтю «У Чернігові готується до продажу Полікомбанк».
Докладніше...

04.10.2006
У «Львівської газети» -- новий редактор і нова адреса
Журналіст Ігор Гулик змінив Андрія Павлишина на посаді головного редактора «Львівської газети». Сьогодні нового редактора представили колективу газети.
Докладніше...
Донецкий мэр подал в суд на редакцию газеты "Громадська правда"
Донецкий городской голова Александр Лукьянченко подал в суд на редакцию газеты "Громадська правда" за распространение на него карикатур.
Докладніше...
Нашоукраїнці Ужгородської міськради подали в суд на газету «РІО»
Фракція "Нашої України" Ужгородської міськради звернулася до суду з позовом про образу честі і гідності до обласної газети «РІО». Приводом для претензій стала стаття, надрукована виданням, де депутатів фракції названо "балогівськими братками», що увійшли до земельної комісії міськради, аби «займатися розкраданням землі". Про це ЗІКу 2 жовтня повідомив член фракції Олег Диба.
Докладніше...
У Фастові (Київська область) наступають на свободу слова?
"Телекритика" отримала інформацію про конфлікт між фастівською газетою "Перемога" та мером міста. Про це також повідомляє ІМІ.
Докладніше...

03.10.2006
Програма Обмінів серед українських друкованих ЗМІ (UPMEP)
В жовтні 2006 року Рада Міжнародних Наукових Досліджень та Обмінів (IREX) у рамках програми IREX U-Media за підтримки Агенції Міжнародного Розвитку (USAID) в Україні починає наступний раунд програми обмінів для українських регіональних друкованих ЗМІ.
Програма розпочне свою діяльність 2 жовтня 2006 року та буде включати в себе створення та розвиток партнерств між 15-20 українськими регіональними виданнями. Стажування учасників в рамках затверджених друкованих медіа-партнерств почнеться з листопада 2006 року.
Докладніше...
Россияне охладели к «Деньгам» Ложкина
На прошлой неделе вышел первый номер очередного проекта Украинского медиахолдинга — журнал «Деньги.ua». Правда, обещанного российскими медиамагнатами скандала этот факт не вызвал.
Докладніше...
Киеврада обезглавила коммунальные СМИ
Коммунальные средства массовой информации лишились на прошлой неделе своих руководителей. Киеврада уволила, но так и не назначила исполняющих обязанности директоров всех изданий столичного медиаресурса.
Докладніше...
Time Out приготовят по-киевски
ИД "Собака" (издает журнал Time Out) и ООО "Украинский медиахолдинг" (выпускает еженедельники "Теленеделя" и "Футбол") создали СП в Киеве – ООО "Журнал Тайм Аут", которое будет издавать одноименный журнал.
Докладніше...

02.10.2006
"Донецкие" ставят под контроль даже киевские киоски "Союзпечати".
Антимонопольный комитет разрешил компаниям "Агентство "Союзпечать" (Киев), "Издательство Мега-Пресс" (Киев) и "Союзпечать" (Донецк) создать Ассоциацию распространителей прессы.
Докладніше...
Сила журналистов - в их единстве
Продолжается журналистская инициатива «Краще не брехати», в рамках которой опытные журналисты и деятели медиапространства рассказывают студентам-журналистам, как избежать цензуры, «джинсы» и давления, остаться честными и достойными своей профессии. Первую из 12 лекций, запланированных в кампании, провели Егор Соболев, Илларион Павлюк и Иванна Коберник. Темой лекции, состоявшейся 28 сентября 2006 года в Институте журналистики, была история становления цензуры в украинском медиапространстве. На лекции побывала корреспондент «ТК».
Докладніше...
Кожному журналістові – власну «Істину»!
30 вересня, у рамках святкування 750-річчя міста Львова, відбувся ХІ Міжнародний фестиваль журналістики «Віра. Надія. Любов». Його організатори – громадська організація «Оргкомітет фестивалю журналістики» (Харків), Асоціація працівників ЗМІ України та журналістські об’єднання країн-учасниць (Білорусь, Молдова, Болгарія, Словаччина, Угорщина та інші). Започатковано фестиваль було в 1995 році в Карпатах. Торік він проходив у Закарпатті та Угорщині, у 2004 році – у болгарській Варні.
Докладніше...
МОРОЗУ ВІДДАЛИ ПЕРЕМОГУ В СУДІ З "УКРАЇНСЬКОЮ ПРАВДОЮ"
Печерський районний суд Києва ухвалив рішення на користь Олександра Мороза у справі проти "Української правди".
Докладніше...
Теперь ИнвестГазета будет в журнальном формате
2 октября выйдет первый номер финансово-экономического еженедельника ИнвестГазета в журнальном формате. «Переход издания в журнальный формат был обусловлен тенденциями и потребностями современного рынка, а также конкретными пожеланиями игроков рекламного бизнеса, — говорит Ирина Сердюк, директор по рекламе издательства «Экономика».
Докладніше...

29.09.2006
«Комп&ньоН» нашел Fortune
22 cентября читатели делового журнала «Комп&ньоН» впервые ознакомились с подборкой лучших материалов журнала с мировым именем и миллионным тиражом Fortune, представленный вслед за американской версией, что стало возможно благодаря подписанному в августе этого года контракту между Time Inc. (издатель журнала Fortune) и Companion Group (издатель журнала «Комп&ньоН»), о чем вчера сообщалось в релизе Companion Group.
Докладніше...
Ігор Шаров позивається до газети «Деловая столица»
Голова Міжнародного економічного комітету Ігор Шаров подав позовну заяву до Шевченківського районного суду міста Києва на редакцію загальнодержавного тижневика «Деловая столица». Про це він сьогодні повідомив журналістам.
Докладніше...
У Дніпродзержинську заборонили вихід видання «Дніпродзержинець»
У Дніпродзержинську Дніпропетровської області тимчасово заборонили вихід незалежного видання «Дніпродзержинець». На видавця і засновника газети, Закору Маргариту, подав позов до суду її колишній спонсор і співвласник кількох підприємств у місті Дніпродзержинську пан Брагінський. Позивач звинувачує власника газети у тому, що її видання друкує неправдиву інформацію, яка шкодить його бізнесу.
Докладніше...
У «Власти Денег» з’явилася Медіа-профспілка
Осередок Незалежної Медіа-профспілки з’явився у тижневику «Власть денег». Журналісти Кирило Хорошилов, Надія Кемуларія, Галина Головлева, Ірина Поліщук, Рафаель Ібрагімов, які перебували поза первинними осередками, вирішили об’єднатися у профспілку. Відповідне рішення вони ухвалили одноголосно на установчих зборах первинного осередку у серпні. Протягом вересня до осередку вступили ще вісім журналістів.
Докладніше...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Архив по годам: 2005; 2006; 2007;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси України
  Rambler's Top100 SEO-каталог