Собственная газета за $10 тыс Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? Президент і Рада директорів Преса про Асоціацію

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

Розпочалася серія освітніх семінарів для регіональних журналістів за підтримки компанії «АВК»

06.12.2005

У Дніпропетровську проведено перший семінар про права споживачів в Україні для журналістів регіональних ЗМІ, які спеціалізуються на споживчій тематиці й ринках продуктів харчування. Захід відкрив цикл семінарів-тренінгів за участю представників державних, регулюючих і правозахисних організацій.

Освітні заходи проводяться Дніпропетровським обласним об'єднанням із захисту прав людини «Адвокат» за фінансової підтримки «АВК», як один із проектів-переможців конкурсу грантів компанії. Основна мета цього проекту - підвищення професійного рівня представників регіональних засобів масової інформації, зокрема, у висвітленні подій споживчої тематики.

На першому семінарі перед журналістами виступили експерти в сфері прав захисту споживачів: керівник Дніпропетровського обласного Головного управління у справах із захисту прав споживачів Наталя Зікрата, заступник директора Дніпропетровського регіонального державного науково-технічного центра стандартизації, метрології і сертифікації Олександр Вяткін, юристи-правозахисники - Світлана Торопчина-Агалакова, Юрій Безуглий і Тетяна Горенич. У заході взяли участь 23 журналіста з різних засобів масової інформації Дніпропетровська й Дніпропетровської області.

Журналіст дніпропетровської газети "Наше місто" Олена Місник сказала: «Читачі часто запитують ЗМІ про те, що необхідно робити в тих чи інших ситуаціях. Завдяки компетентним роз'ясненням ми зможемо надавати своїм читачам більш кваліфіковані матеріали про права споживачів. Зможемо із знанням справи відслідковувати резонансні конфліктні ситуації», - вважає вона.

За інформацією прес-служби "АВК"

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси УкраїниРозпочалася серія освітніх семінарів для регіональних журналістів за підтримки к
  Rambler's Top100 SEO-каталог