Преса про Асоціацію Президент і Рада директорів Собственная газета за $10 тыс Каталог корисних інтернет-сайтів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

З наступного тижня власники реформують «Львівську газету»

28.07.2006

Уже з наступного тижня читачі побачать реформовану «Львівську газету». Зокрема, четверговий номер газети буде виходити не на звиклих 12, а на 8 сторінках. Окрім цього, очікуються щоденні додатки до газети. Формат, тематичне наповнення та розміри видання залишаться без змін. «Газета й надалі орієнтуватиметься на стандарти ВВС і, однозначно, не стане «спопсованою» та не набуде елементів «жовтизни»», – запевнив у коментарі Західній інформаційній корпорації головний редактор «Львівської газети» Андрій Павлишин.

За словами Павлишина, наразі відбувається менеджмент співпраці з керівниками підрозділів редакції – відпрацьовується модель газети. «Поки йдеться лише про теоретичні конструкції», – наголосив він.

Причину змін у «Львівській газеті» її головний редактор пояснив зміною ситуації на медіа-ринку. «Ми є практично єдиним львівським щоденним виданням – інші (ті, що залишилися) позиціонують себе як всеукраїнські. Саме тому й виникла потреба впорядковувати структуру. Звичайно, є й економічні реалії, а відповідно, мають бути зміни», – розповів він.

Що стосується скорочення штату працівників «ЛГ» (згідно з інформацією, котру попередньо отримала Західна інформаційна корпорація, штат видання планують скоротити на 50%), А. Павлишин зазначив, що «зміни можливі». «Очевидно, зменшиться кількість суто технічних працівників. А щодо творчого колективу – думаю, нам вдасться максимально зберегти журналістське ядро газети, оскільки журналісти становлять лише трохи більше 20% від усіх наших працівників», – наголосив він.

Відповідаючи на запитання, чи можлива зміна керівництва «Львівської газети», її редактор заявив: «Усі ми живі люди… Але наразі змін не планується».


Источник: Медіа-Профспілка України

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси УкраїниЗ наступного тижня власники реформують «Львівську газету»
  Rambler's Top100 SEO-каталог