Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Новини WAN Фотогалерея УАВПП. Цікаві фото видавців... Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет?

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

Редактор «Дзержинця» висловила недовіру судді

23.10.2006

Вчора, 19 жовтня, відбулося слухання справи пана Брагінського проти засновника та видавця газети «Дзержинець» Маргарити Закори. Під час розгляду справи видавець газети виказала недовіру судді, рішення на яку учасники судового процесу так і не дочекалися, суддя пішла в нарадчу кімнату з якої так і не повернулася. На цьому розгляд справи було припинено.

Маргарита Закора стверджує, що справа затягується навмисно, аби заборона на друк газети діяла довше. Також видавець каже, що позивач вже не одноразово пропонував їй мирову на яку вона не погоджується принципово, оскільки переконана у не правових діях як позивача так і судді.

Як повідомляло ІМІ, 28 вересня у Дніпродзержинську Дніпропетровської області тимчасово заборонили вихід незалежного видання «Дзержинець». На видавця і засновника газети, Закору Маргариту подав позов до суду її колишній спонсор і співвласник кількох підприємств у місті Дніпродзержинську пан Брагінський.

Позивач звинувачує власника газети у тому, що її видання друкує неправдиву інформацію, яка шкодить його бізнесу. Ухвалу про забезпечення позову було винесено 26 вересня 2006 року Заводським районним судом міста Дніпродзержинська. Згідно з ухвалою приватному підприємцю Закорі заборонено готувати газету «Дзержинець» до друку, а видавництву «Зоря», що раніше друкувало видання і будь якому іншому видавництву заборонено його друкувати.


Источник: Незалежна Медіа-Профспілка

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси УкраїниРедактор «Дзержинця» висловила недовіру судді
  Rambler's Top100 SEO-каталог