KP Media починає випускати газету "Твій район Позняки"


KP Media починає випускати газету "Твій район Позняки"

02.03.2007

У четвер, 1 березня стартував новий проект компанії KP Media - газета Твій район Позняки. Безкоштовне інформаційно-рекламне видання висвітлює новини і цікаві події в цьому районі української столиці. Як повідомили у редакції Корреспондент.net, Твій район Позняки - щотижнева районна газета, яка виходить щосереди і містить велику кількість рекламних площ. Водрочас, як зазначають у виданні, газета буде цікава жителям Києва.

Серія видань Твій район Позняки є джерелом інформації про життя конкретного району у всіх його проявах, цікаві збори корисної, необхідної інформації для жителів Позняків, запевнили в редакції газети. Основна мета проекту полягає в наданні поточної актуальної інформації про життя районів Києва, у створенні почуття причетності кожного конкретного жителя до життя свого масиву, формування поінформованості в людей про події, які відбуваються в різних куточках міста.


Читачі зможуть дізнаватися про найновіші і найцікавіші події свого району щосереди, починаючи з 1 березня 2007 року. На даний момент KP Media розглядає можливість запуску аналогічних проектів і для інших районів столиці України. KP Media, лідер видавничого й інтернет-бізнесу України, власник таких топ - видань, як англомовна газета Kyiv Post, журнал Кореспондент, сайт Кореспондент.net, жіночий журнал Pink, які є також доступні доступними в он - лайн, власник найпопулярнішого інтернет-порталу країни bigmir)net.


Компанія разом з російським видавництвом Salon Press випускає також 2 інтер’єр - журнали, а в 2006 році вийшла на ринок із щоденною безкоштовною газетою 15 минут, а 14 лютого презентувала перший жіночий журнал українською мовою - Пані.


Источник: Медіа-Профспілка України

© УАВПП,
Rambler's Top100
***