Преса про Асоціацію Новини WAN Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Каталог корисних інтернет-сайтів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок преси України

З 1 вересня газети в метро не продаватимуть

01.09.2005

З 1 вересня закінчується дія тимчасового дозволу на торгівлю пресою на території метрополітену. Про це повідомив 31 серпня на брифінгу заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола ГЕОРГІЄВСЬКИЙ.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами М.ГЕОРГІЄВСЬКОГО, київська влада запропонує підприємцям лоткової торгівлі в метро більш як 75 додатково побудованих кіосків. Він додав, що ці місця будуть, здебільшого, для торгівлі пресою і квітами.

"Лоткова торгівля - це метод боротьби з бідністю. Розподілятимуться місця на конкурсних умовах тільки серед фізичних осіб, які дійсно мають у цьому потребу", - повідомив М.ГЕОРГІЄВСЬКИЙ. Розподілом місць займатиметься ініціативна група з представників підприємців. "Профспілка підприємців виступила проти пріоритетності надання місць інвалідам", - відзначив М.ГЕОРГІЄВСЬКИЙ.

"Я вважаю, що проблема вичерпана і ухвалене рішення є найбільш оптимальним", - наголосив М.ГЕОРГІЄВСЬКИЙ.
Довідка УНІАН. 24 лютого 2005 року КМДА на виконання рішення Київради видала розпорядження про врегулювання торгівлі, яка здійснюється суб'єктами господарювання на площах метрополітену і в підземних пішохідних переходах міста.

Згідно з документом, діючі станом на січень 2005 р. договори на надання послуг про тимчасове використання станцій метрополітену і підземних переходів для розміщення пересувних засобів торгівлі (столів, лотків та ін.) було продовжено до 30 квітня цього року. Пізніше міська влада, враховуючи прохання підприємців, продовжила ці договори до 1 липня 2005 р.

Укладати нові договори було заборонено. Впродовж першого півріччя Український науково-дослідний інститут пожежної безпеки Міністерства з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи розробляв документацію про відповідність розміщення об'єктів комерційного, торгового і соціально-побутового призначення на станціях метрополітену і в підземних пішохідних переходах. У КМДА був затверджений перелік товарів, які дозволені для реалізації в метро і переходах.

UNIAN

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок преси УкраїниЗ 1 вересня газети в метро не продаватимуть
  Rambler's Top100 SEO-каталог