Каталог корисних інтернет-сайтів Способы измерения аудитории прессы Професійна література для видавця Собственная газета за $10 тыс

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок світової преси

У Таджикистані розправилися з опозиційною газетою

06.10.2006

У Таджикистані припинено видання газети «Адолат» («Справедливість») - друкованого органу Демократичної партії Таджикистану, лідер якої Махмадрузі Іскандаров відбуває 23-річний термін позбавлення волі у в'язниці.

Заступник голови Демпартії Рахматулло Валієв повідомив, що єдина приватна друкарня, яка раніше друкувала цю газету, відмовилася надрукувати останній номер. За словами Валієва, друкарня отримала листа від Міністерства культури Таджикистану, в якому викладено вимогу припинити видання газети «Адолат». Відповідальний працівник Мінкультури Таджикистану з питань реєстрації ЗМІ Мірзобадал Бадалов поінформував, що таке рішення прийнято у зв'язку зі зверненням про припинення видання газети «Адолат» з боку керівника фракції «Ватан» Масуда Собірова, якого наприкінці минулому тижня Мін’юст Таджикистану визнав офіційним лідером Демократичної партії. Члени Демпартії, не згодні з таким втручанням Мін’юсту, вважають його рішення незаконним і мають намір звернутися до суду.

Рахматулло Валієв повідомив, що випуск газети «Адолат» було відновлено всього місяць тому. Після того, як друкарня відмовилася надрукувати тираж, керівництво партії прийняло рішення видати черговий номер газети тиражем в 99 екземплярів, використовуючи розмножувальну офісну техніку. Така форма видання не забороняється законодавством країни.


Источник: ІМІ

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок світової пресиУ Таджикистані розправилися з опозиційною газетою
  Rambler's Top100 SEO-каталог