Президент і Рада директорів Способы измерения аудитории прессы Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Фотогалерея УАВПП. Цікаві фото видавців...

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Ринок світової преси

У Молдові студенти створили власний ЗМІ

07.07.2005

Студенти у Молдові створили мобільне ЗМІ. Усі власники мобільних телефонів тепер можуть отримувати інформацію своєрідного інформмагентства на екрані свого телефону. Про це пише Корпункт.ру.

Таке ЗМІ створили члени молодіжного руху "Аванте!" для забезпечення прозорості виборів мера Кишеньова. Також інформацію можна прочитати на сайті http://winksite.com/avante/go. Там же є можливість проголосувати або поділитися інформацією про порушення.

"Необхідність появи саме такого типу ЗМІ продиктована інформаційним тероризмом з боку діючої влади", - вважає прес-секретар руху Сергій Морару. Це потрібно було робити ще під час останніх парламентських виборів, коли ЦВК молдови не дозволив голосувати кишеньовським студентам за місцем проживання. Тоді, після акції протесту цвк запопонував голосувати на будь-якій виборчій дільниці за спецільним талоном, який видавали за місцев навчання. Проце ЦВК вдалося видати лише 300 талонів на 77 тися чтудентів, що вчаться в місті.

"Поки що інтернет та мобільний зв"язок - єдина можливість для молоді в молдові висловити своє ставлення до того, що відбувається. Наш блог стане інформаційним центром кишеньовського студентства і буде розповсюджуватинезалежну інформацію про вибори", зазначив Сергій Морару.

ІМІ

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППГалузь пресиНовиниРинок світової пресиУ Молдові студенти створили власний ЗМІ
  Rambler's Top100 SEO-каталог