Президент і Рада директорів Преса про Асоціацію Новини WAN "Гаряча лінія" Задай питання юристу!

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Преса про Асоціацію

Податківці та видавці підписали меморандум про постійний діалог

18.11.2004
День

Учора між Державною податковою адміністрацією України та Українською асоціацією видавців періодичної преси було підписано Меморандум про партнерство та співробітництво. Підписанти — голова ДПА Федір Ярошенко та президент УАВПП Борис Ложкін — тим самим висловили своє сподівання на появу можливості створення додаткових гарантій для реалізації права на інформацію, для реалізації права на підприємницьку діяльність у сфері видавництва та розповсюдження, подолання правових, адміністративних перешкод, що стримують розвиток видавництва ЗМІ і, що найголовніше, вирішення спірних питань у сфері оподаткування діяльності друкованих ЗМІ.
Як зазначив Борис Ложкін, меморандум не розв’язав конкретних питань, але його підписання встановило режим постійного діалогу між Асоціацією і ДПА. Звісно, це не означає, що одна із впливових асоціацій видавців, якою є УАВПП, підписавши меморандум, отримає право на накладання вето або інші важелі впливу в прийнятті законодавчих чи інших документів. Одначе пан Ложкін висловив сподівання на те, що «розумна аргументація практично завжди повинна бути прийнята». Тим паче, що президент УАВПП пообіцяв захищати інтереси не тільки тих ста видавців, що входять до його Асоціації, а й усіх видавців України. Також у планах УАВПП — задіяти експертів Всесвітньої газетної асоціації з тим, щоб i вони захищали інтереси українських видавців перед ДПА. Подібний меморандум пан Ложкін планує також підписати і з Міністерством фінансів України.
У свою чергу, головний податківець України Федір Ярошенко закликав, з огляду на те, що ДПА не може підписати подібні меморандуми з усіма 12,5 мільйона суб’єктів господарської діяльності, об’єднуватись у асоціації. Так, за його словами, вдасться швидше налагодити продуктивний діалог і вирішувати суперечливі питання.


Автор: Ольга ВАСИЛЕВСЬКА


Комментарии:

Нет комментариев



Прокомментировать

Имя:
E-mail:
Текст:



Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВПППро АсоціаціюПреса про АсоціаціюПреса про Асоціацію
  Rambler's Top100 SEO-каталог