Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? "Гаряча лінія" Задай питання юристу! Професійна література для видавця Новини WAN

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини видавничих компаній

28.01.2005
„Судові позови до ЗМІ від нардепа Червонія – це система, яка складалась роками!”
Доброго дня, колеги! Кілька слів з приводу проекту звернення УАВПП до Ющенка та Литвина. Безумовно, ми підтримуємо таке звернення. Але хотілося б зауважити, що “пожежа” стосується не одного видання – “Рівненської газети”. У судові тяжби втягнуті й інші газети Рівного, і все з ініціативи та за позовами одного і того ж народного депутата – Василя Червонія.
Докладніше...

27.01.2005
Медійні конфлікти в Рівному
У зв’язку зі складною медійною ситуацією у Рівному, 25 січня місцеві журналісти організували чергове засідання рівненського прес-клубу в „Українському освітньому центрі реформ” на тему „Прогноз стосунків між пресою та новою владою в Рівненській області на прикладі останніх судових позовів до ЗМІ”. Обговорювалися судовий позов до „Рівненської газети”, а також – проблема появи на місцевому ринку газет-клонів. На прес-клубі, зокрема, був присутнім і мав виступ Алі Сафаров – директор аналітико-правового відділу Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП), оскільки однією із зазначених у статуті УАВПП цілей є створення цивілізованого ринку друкованих засобів масової інформації.
Докладніше...

18.01.2005
Стартовал сайт «Комсомолки» в Киеве
Сразу после зимних каникул раздел сайта «Комсомольской правды» (www.kp.ru) «Страна КП» пополнился еще двумя представительствами в Киеве (kiev.kp.ru) и Калининграде (kaliningrad.kp.ru).
Докладніше...

12.08.2004
Исполняющий обязанности ректора Сумского национального университета Царенко собирается подать в суд на газету "Данкор"
Поводом для активности и.о. ректора СНУ стала публикация в еженедельнике "Данкор" о благотворительных взносах, которые делают абитуриенты, поступающие в СНУ.
Докладніше...
Фотографа газети „Кафа” затримали під час виконання редакційного завдання
23 липня співробітниками служби охорони Феодосійського підприємства з перероблення нафтопродуктів затримано фотокореспондента феодосійської газети “Кафа” у той момент, коли він за редакційним завданням проводив зйомку біля території підприємства.
Докладніше...

21.07.2004
Богдан Загайський очолив «Фонд підтримки незалежних ЗМІ»
У Чернівцях створено обласну громадську організацію „Фонд підтримки незалежних засобів масової інформації”, яку очолив головний редактор найбільшої обласної газети „Молодий буковинець” Богдан Загайський, член Ради директорів УАВПП.
Докладніше...

14.07.2004
Случай беспрецедентного давления на сотрудников редакции газеты “Вечірні Черкаси”
Комментирует заместитель главного редактора Андрей Кравец:
Докладніше...
Побили заступника головного редактора "Вечірніх Черкас"
Побито заступника головного редактора газети "Вечірні Черкаси" Леоніда Туменка. Це трапилося 10 липня у селі Дубієвка на Черкащині. Громадсько-політичну газету "Вечірні Черкаси" видають у Черкасах з 1993 року та розповсюджують по всій території області. Газета виходить раз на тиждень, по середах, накладом 81 тис. примірників.
Докладніше...
Журналистка “Вечірніх Черкас” утверждает, что ее травят наркобароны
Известная черкасская журналистка, заведующая отделом журналистских расследований газеты «Вечірні Черкаси» Валентина Васильченко обратилась в областную прокуратуру с устным заявлением о том, что она опасается за свою жизнь. Причиной такого обращения стал более чем странный судебный иск, поданный двумя осужденными на пожизненное заключение — Кириллом Ткачевым и Александром Лебедевым, отбывающими наказание в СИЗО-30 города Черкассы.
Докладніше...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Архив по годам: 2004; 2005; 2006;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини видавничих компаній
  Rambler's Top100 SEO-каталог