Собственная газета за $10 тыс Новини WAN Способы измерения аудитории прессы Список членів Української асоціації видавців періодичної преси

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини видавничих компаній

Побили заступника головного редактора "Вечірніх Черкас"

14.07.2004

Побито заступника головного редактора газети "Вечірні Черкаси" Леоніда Туменка. Це трапилося 10 липня у селі Дубієвка на Черкащині. Громадсько-політичну газету "Вечірні Черкаси" видають у Черкасах з 1993 року та розповсюджують по всій території області. Газета виходить раз на тиждень, по середах, накладом 81 тис. примірників.

"Мене побили біля дверей власного будинку", - стверджував Туменко. Він додав, що двоє невідомих напали на нього о десятій вечора, коли він підходив до свого будинку. За його словами, нападники - молоді та високі на зріст. Спочатку збили з ніг ударами кулаків, потім били ногами. У результаті нападу 57-річний Туменко зазнав численних травм обличчя, а також травм грудної клітини та попереку і зараз перебуває на лікарняному. Туменко стверджує, що напад пов'язаний з його професійною діяльністю. Зокрема, незадовго до цього випадку він проводив у селі Дубієвка журналістське розслідування щодо обґрунтованості видачі золотих медалей випускникам. "Я провів журналістське розслідування про видачу золотої медалі в середній школі села Дубієвка, і у мене були всі підстави вважати, що та медаль - "липова". І тому я вважаю, що напад на мене явно замовлений", - сказав він. Туменко звернувся із заявою до міліції Черкащини з вимогою порушити кримінальну справу та знайти нападників.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини видавничих компанійПобили заступника головного редактора "Вечірніх Черкас"
  Rambler's Top100 SEO-каталог