Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Каталог корисних інтернет-сайтів Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? Президент і Рада директорів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини видавничих компаній

У Міжнародний день боротьби з ВІЛ/СНІДом "Поступ" вийде зі спеціальним антиснідівським проектом

30.11.2005

1 грудня газета "Поступ" долучиться до відзначення Міжнародного дня боротьби з ВІЛ/СНІДом. Журналісти "Поступу" підготували для читачів своєрідний екскурс у цю важливу для суспільства загалом та кожного зокрема тему.

На читачів чекають цікаві та корисні тематичні сторінки, присвячені ВІЛ-інфекції та СНІДу: розповіді про життя ВІЛ-позитивних людей, про те, як їм живеться серед нас і чому не потрібно їх боятися. Одна сторінка розповідатиме про права людей, що живуть з ВІЛом. Друга пояснить нюанси щодо лікування, зокрема, про те, чому з ВІЛ-інфекцією можна довго і якісно жити, а також інформацію про розробки нових ліків у світі.

Про ВІЛ/СНІД на сторінках "Поступу" говоритимуть не лише експерти, а й зірки українського та російського шоу-бізнесу, популярні телеведучі. "Вони не бояться говорити на цю тему й не уникають її - так само не треба боятися цієї теми всім нам", - так проанонсувала газета "антиснідівський спецвипуск". Журналістський проект "Поступ" проти СНІДу" підтримала Міжнародна організація "Трансатлантичні партнери проти СНІДу" та Фонд родини Кайзера (США), а в підготовці матеріалів сприяла чимала кількість ВІЛ-сервісних організацій-партнерів газети.


Автор: Олена Дуб, для ІМІ зі Львова

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини видавничих компанійУ Міжнародний день боротьби з ВІЛ/СНІДом "Поступ" вийде зі спеціальним антисніді
  Rambler's Top100 SEO-каталог