Собственная газета за $10 тыс "Гаряча лінія" Задай питання юристу! Преса про Асоціацію Професійна література для видавця

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини видавничих компаній

Незалежний журналістський проект "Доба вибору"”

22.03.2006

Агенція “Рівнеінформ” спільно з телеканалом “Рівне 1”, Дубенської телестанцією, газетами “ОГО”, “Рівненська газета”, “Радіо Трек”, радіо “Свобода” та Рівненським прес-клубом реалізовують незалежний проект “Доба вибору”.

“Доба вибору” - проект, який покликаний оперативно та об’єктивно інформувати про перебіг виборчого процесу на Рівненщині 26 березня 2006 року, а також сприяти чесному і вільному волевиявленню громадян.

Будь-яка важлива інформація про хід голосування в області буде цікавою для реалізаторів проекту “Доба вибору”, а отже гарантовано оперативно буде розміщена в новинах он-лайн (www.gazeta.rv.ua, www.ogo.ua), прозвучить на “Радіо Трек”, буде оприлюднена в ефірі “Рівне 1”, знайде своє відображення на сторінках газет. На кризові чи проблемні ситуації зреагують журналісти проекту “Доба вибору”.

Інформацію про хід голосування, порушення, які, на вашу думку, мають місце, можна передавати з 7 годин 26 березня до 2 годин 27 березня, зателефонувавши за безкоштовним у межах області номером тел. 8 800 501 88 50 або надіслати на електронну адресу: news@inform.rv.ua, а також за номерами телефонів (0362) 62 –35-05, 62-35-01, 62-57-00. А також за номером телефону Рівненського прес-клубу: 63-45-93, або надіслати на e-mail: rivne@cure.org.ua .

Журналісти зможуть отримати безкоштовну юридичну консультацію за номером тел. 066 979 24 91.

Проект “Доба вибору” реалізовують незалежні ЗМІ Рівненщини: Агенція “Рівнеінформ”, телеканал “Рівне 1”, Дубенська телекомпанія, газети “ОГО”, “Рівненська газета”, “Радіо Трек”, радіо “Свобода”, а також Рівненський прес-клуб.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини видавничих компанійНезалежний журналістський проект "Доба вибору"”
  Rambler's Top100 SEO-каталог