Новини WAN Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? Президент і Рада директорів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

25.01.2005
Лучшие инновационные идеи издательского бизнеса России и США – для издателей УАИПП
21 января Украинская Ассоциация издателей Периодической Печати (УАИПП) издала и разослала по почте своим членам-издателям сборник «Лучшие инновационные идеи в издательском бизнесе-2004».
Докладніше...

27.12.2004
Члени УАВПП увійшли до робочої групи при Кабінеті Міністрів України з підготовки пропозицій щодо удосконалення законодавства з питать видавничої справи та діяльності друкованих засобів масової інформації
Розпорядження Кабміну
Докладніше...

24.12.2004
Зберегти Україну єдиною та створити вільну пресу! - Звернення Української Асоціації Видавців Періодичної Преси до керівників і працівників друкованих медіа України
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) висловлює свою глибоку занепокоєність станом галузі преси в результаті політичної кризи в Україні. Видавці газет і журналів УАВПП переконані, що подолати кризові тенденції в пресі можна винятково шляхом консолідації на підставах спільних корпоративних завдань, взаємоповаги, повернення до професійних стандартів і визнання пріоритету інтересів читачів над політичною кон’юктурою.
Докладніше...

21.12.2004
Відбувся триденний семінар «Нові форми збуту газет»
17-19 грудня Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси організувала у м. Тернополі для працівників відділів збуту газет триденний семінар «Нові форми збуту газет». Тренером цього заходу виступив Павло Ревуцький, віце-президент Медіа-корпорації „RIA”, медіа-консультант.
Докладніше...

15.12.2004
16 грудня відбудеться засідання Медіа Клубу
Темою дискусії оголошено: “Судові позови проти ЗМІ у період виборчої кампанії. Вплив санкцій щодо медіа на волевиявлення громадян”.
Докладніше...

14.12.2004
Состоялся трехдневный тренинг «Эффективные продажи рекламы»
10-12 декабря в учебном центре УАИПП для агентов и менеджеров отделов рекламы прошел трехдневный тренинг «Эффективные продажи рекламы». Тренером мероприятия выступила Екатерина Лаба.
Докладніше...

03.12.2004
В Украине началась акция «Сохраним Украину!»
После своего заявления о необходимости сохранить целостность государства группа компаний Украинский Медиа Холдинг объявила о проведении социальной акции «Сохраним Украину!». Она стартовала 1 декабря. Ее цель – объединить читателей газет, слушателей радиостанций, профессиональное рекламное сообщество вокруг идеи единой и независимой Украины.
Докладніше...

30.11.2004
Исполнительный директор ГИПП Ю.Казакова встретилась с генеральным директором УАИПП
25 ноября 2004 г. офис Гильдии издателей периодической печати посетила генеральный директор Украинской Ассоциации Издателей Периодической Печати Лилия Молодецкая.
Докладніше...
Состоялся первый круглый стол Клуба рекламистов
25 ноября в учебном центре УАИПП состоялся первый круглый стол Клуба рекламистов. Модератором круглого стола выступила Зоряна Якимчук, генеральный директор рекламного агентства «Медиа-регион», бизнес-тренер, консультант. Участниками круглого стола было принято решение об организации заседаний Клуба рекламистов раз в три месяца.
Докладніше...

29.11.2004
Состоялся тренинг «Работа с возражениями. Конфликтные ситуации»
18-20 ноября в Учебном центре УАИПП прошел тренинг «Работа с возражениями. Конфликтные ситуации». В нем приняли участие менеджеры и начальники отделов рекламы.
Докладніше...
Заява Української Асоціації Видавців Періодичної Преси:
Видавці преси – за єдність України, об`єктивність ЗМІ та вірність професійному обов’язку
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси, членами якої є більш як 100 видавництв газет і журналів в Україні і яка представляє національну галузь преси, висловлює свою надзвичайну стурбованість спробами розпалювання в Україні ворожнечі, розмежування за регіональними ознаками і використання преси для таких цілей.
Докладніше...

17.11.2004
Підписано Меморандум про партнерство і співробітництво між Державною Податковою Адміністрацією (ДПА) України та Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси (УАВПП)
17 листопада 2004 року в Прес-центрі ДПА України відбулось урочисте підписання Меморандуму про партнерство і співробітництво між Державною Податковою Адміністрацією (ДПА) України та Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси (УАВПП). Свої підписи під документом поставили Голова ДПА України Федір Ярошенко та президент УАВПП Борис Ложкін.
Докладніше...
Меморандум про партнерство і співробітництво між ДЕРЖАВНОЮ ПОДАТКОВОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ УКРАЇНИ та УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ ВИДАВЦІВ ПЕРІОДИЧНОЇ ПРЕСИ
Повний текст
Докладніше...
УАВПП видала газетну вкладку "Право вибору"
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) видала газетну вкладку „Право вибору”, яка присвячена другому туру виборів Президента України. Метою данного проекту є підвищення загальної політичної культури українських громадян та сприяння чесним і прозорим виборам Президента України. Видання вкладки здійснювалося в рамках проекту U-Media і стало можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Докладніше...
Перший професійний клуб у складі УАВПП засновано!
12 листопада в Навчальному центрі УАВПП пройшло перше засідання професійного клубу начальників і співробітників відділів збуту друкованих періодичних видань, що входять до УАВПП. На такий важливий і відповідальний захід з’їхалися фахівці відділів реалізації різних видань з усієї України. Під час жвавої дискусії було обговорено багато найважливіших проблем збуту вітчизняних друкованих ЗМІ. Це перше засідання першого з заснованих УАВПП професійних клубів медіа-фахівців. В планах поточного року діяльності Асоціації – створення професійних клубів рекламістів, редакторів, дизайнерів, бухгалтерів преси.
Докладніше...

29.10.2004
В Україні перед виборами заарештовують видавців преси, блокують рахунки ЗМІ і проводять обшуки у головних редакторів. Заява Української Асоціації Видавців Періодичної Преси
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) вимушена констатувати, що в Україні під час виборчої кампанії проти певних засобів масової масової інформації та їх керівників провадяться дії, що відверто спрямовані на перешкоджання їх діяльності.
Докладніше...
Податкова служба нагородила видавців УАВПП
Ми маємо велику приємність повідомити, що вчора, 28 жовтня, у новій щойно відкритій залі Прес-центру Державної Податкової Адміністрації (ДПА) відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу на краще висвітлення засобами масової інформації діяльності податкової служби. Серед нагороджених були й видавці УАВПП.
Докладніше...
Видавці преси – не бандити, яких необхідно ізолювати від суспільства! Заява Української Асоціації Видавців Періодичної Преси з приводу арешту президента холдингової компанії “Бліц-Інформ” Сергія Мельничука
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП), що об`єднує 100 видавництв преси в Україні, глибоко занепокоєна ситуацією, яка розвивається навколо керівництва холдингу «Бліц-Інформ», що є широко відомим в професійних та читацьких колах як видавець газети “Бізнес” і журналу «Наталі».
Докладніше...

26.10.2004
Состоялась пресс-конференция с кандидатом в Президенты Украины Александром Морозом
25 октября в 11.00 в медиа-центре «Кандидат» (Интерньюз-Украина) в рамках проекта «Проблемы регионов и выборы Президента Украины: региональные журналисты задают вопросы кандидатам в Президенты» состоялась пресс-конференция с кандидатом в Президенты Украины Александром Морозом.
Докладніше...

21.10.2004
УАВПП реалізувала передвиборчий проект – видала газетну вкладку "Всі на вибори! "
Метою данного проекту Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП) є підвищення загальної політичної культури українських громадян та сприяння чесним і прозорим виборам Президента України. Видання вкладки здійснювалося в рамках проекту U-Media і стало можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Докладніше...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Архив по годам: 2004; 2005; 2006;

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВПП
  Rambler's Top100 SEO-каталог