Фотогалерея УАВПП. Цікаві фото видавців... Каталог корисних інтернет-сайтів Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет? Преса про Асоціацію

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

25 березня відбулися Загальні збори членів УАВПП

29.03.2005

25 березня 2005 року в конференц-залі готелю «Братислава», м.Київ, відбулися Загальні збори членів Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП). Розгляд питань порядку денного був розпочатий презентацією президентом УАВПП Борисом Ложкіним проекту «Вісім необхідних кроків влади назустріч пресі» та інших важливих заходів, що здійснює та планує здійснити Асоціація.

   25 березня відбулися Загальні збори членів УАВПП
Фото: О.Поляков
Під час обговорення нової редакції Статуту УАВПП
часом виникали бурхливі дискусії.
Віце-президент УАВПП Віктор Данилов висвітлив деякі аспекти медіа-конфлікту на Рівненщині між головою Рівненської обласної державної адміністрації В.Червонієм та «Рівненською газетою» (ВД «ОГО») та окреслив проблеми, що виникають у зв‘язку з цим у діяльності всіх суб’єктів медіа-середовища Рівненщини. Генеральний директор Асоціації Лілія Молодецька закликала членів УАВПП підтримати звернення Асоціації до представників найвищих ешелонів влади стосовно конфлікту в Рівному, а також – інших ініціатив Асоціації з приводу захисту прав видавців, зокрема – вимоги якнайшвидшого розкриття справи про ймовірний підпал працівниками міліції офісу газети „Поступ” у Львові.

Після проведення презентації нової редакції Статуту та бурхливого обговорення певних його положень (зокрема, стосовно підстав та порядку виключення із членів Асоціації, представництва членів УАВПП на Загальних зборах, збільшення кількісного складу Ради директорів), Загальні збори ухвалили із певними зауваженнями запропоновану редакцію Статуту (текст кінцевого варіанту наразі готується) а також – Положення про Загальні збори; Положення про Президента, Віце-Президента та Раду директорів Асоціації; Положення про Ревізійну комісію; Положення про тендери (тексти прийнятих Положень готуються).

Члени Асоціації заслухали звіт Генерального директора УАВПП Л.Молодецької про виконання плану діяльності Асоціації та бюджету за четвертий квартал 2004 року, та затвердили бюджет та програму діяльності Асоціації на 2005 рік. Також було заслухано звіт Голови Ревізійної комісії Андрія Білоножка, який оголосив, що фінансова діяльність УАВПП за 2004 рік визнана задовільною.

У зв’язку з розширенням складу Ради директорів до 15 осіб (замість 11) та наявністю вакантних посад, на Загальних зборах відбулися довибори нових членів Ради. За підсумками таємного голосування до Ради директорів були обрані:
Ігор Діденко – генеральний директор ТОВ „ІА Автоцентр”, м.Київ;
Олександр Зорг – директор ДП з 100% іноземною інвестицією „Бурда-Україна”, м.Київ;
Олена Кільдау – генеральний директор ООО «Караван – Медіа», Київ;
Інна Рик – генеральний директор ТОВ “Едіпрес Україна”, м.Київ;
Джед Санден – президент ТОВ «КП-Друк», м.Київ;
Ярослав Сухомлин – засновник та видавець газети „Объявления по средам”, м.Чернігів.
Член Ради директорів попереднього складу І.Прокоп’юк склала свої повноваження за власним бажанням.

Під час проведення Загальних зборів були також обговорено проблеми, актуальні для Асоціації та галузі преси взагалі: проблеми закупівлі дешевого та якісного газетного паперу; складнощі із залученням реклами до преси тощо, а також намічено шляхи їх вирішення. Загальні збори також схвально поставилися до ідеї створення при Дирекції УАВПП Видавничого центру та реалізації спільних проектів між членами Асоціації: видання газетних вкладок, спільних публікаці

Інф. УАВПП

Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВПП25 березня відбулися Загальні збори членів УАВПП
  Rambler's Top100 SEO-каталог