"Гаряча лінія" Задай питання юристу! Новини WAN Преса про Асоціацію Список членів Української асоціації видавців періодичної преси

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

Заява Української Асоціації Видавців Періодичної Преси:
Видавці преси – за єдність України, об`єктивність ЗМІ та вірність професійному обов’язку


29.11.2004

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси, членами якої є більш як 100 видавництв газет і журналів в Україні і яка представляє національну галузь преси, висловлює свою надзвичайну стурбованість спробами розпалювання в Україні ворожнечі, розмежування за регіональними ознаками і використання преси для таких цілей.

Українська Асоціація Видавців Преси існує більше трьох років і об’єднує видавців із сходу і півдня, півночі і заходу нашої держави. В Раду директорів УАВПП входять видавці газет і журналів із Донецька і Тернополя, Чернівців і Феодосії, Одеси і Харкова, Хмельницького і Запоріжжя, Вінниці і Києва, Кременчука і Рівного. Ніколи серед них не виникало суперечок і розбрату на підставі мовних чи регіональних розбіжностей. Три роки діяльності Асоціації підтверджують, що спільні інтереси завжди є пріорітетними, що саме в об’єднанні є сила і всі розбіжності можна усунути цивілізованим шляхом.

УАВПП переконана, що будь-яке регіональне розмежовування є штучним, і використовується певними силами в своїх вузьких інтересах. УАВПП заявляє, що ніколи не вдаться до поділу преси за регіональними чи мовними ознаками і завжди буде об’єднувати видавців з усіх регіонів України, що видавці-члени Асоціації завжди будуть шукати об’єднання задля вирішення спільних проблем своєї галузі.

Як громадяни і як представники професії, що має велику відповідальність перед суспільством, видавці преси УАВПП закликають всіх представників ЗМІ протистояти спробам використання газет, радіо і телебачення з метою нагнітання розбрату, взаємної неприязні представників різних регіонів. У нас є найбільше надбання років незалежності – єдина країна, єдиний народ. Всі громадяни України – наші читачі. Міра відповідальності у нас єдина – зберегти своїми професійними зусиллями єдність і мир.

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси звертається до всіх політичних сил із закликом зробити все можливе для збереження громадянського миру і не допустити розколу країни.

За дорученням Ради директорів УАВПП
Президент УАВПП
Борис Ложкин


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВППЗаява Української Асоціації Видавців Періодичної Преси:
Видавці преси – за є
  Rambler's Top100 SEO-каталог