Собственная газета за $10 тыс Список членів Української асоціації видавців періодичної преси Президент і Рада директорів Олигархические и другие СМИ: что же теперь будет?

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

Відбулася прес-конференція журналістів газет УАВПП з кандидатом на посаду Президента України Петром Симоненком

20.10.2004

19 жовтня в медіа-центрі „Кандидат” в рамках проекту „Проблеми регіонів і вибори Президента України: регіональні журналісти ставлять питання кандидатам в Президенти” відбулася прес-конференція з кандидатом на посаду Президента України Петром Симоненком.

Петро Симоненко всіма експертами розглядається як один з основних кандидатів на посаду Президента. До того ж його по праву можна вважати одною з найбільш харизматичних фігур на політичному небосхилі новітньої української історії. Адже очолювана ним Комуністична партія України є напевно найбільш згуртованою і потужною політичною силою: на виборах-1999 саме Петро Симоненко склав реальну конкуренцію Леонідові Кучмі. Зараз вага цього політика також неабияк висока, особливо на Півдні та Сході нашої держави.
На зустрічі з журналістами Петро Миколайович поводився вельми приязно і дружньо, відповідаючи докладно на всі запитання. При цьому він не пропускав нагоди процитувати опорні пункти своєї передвиборчої програми і постійно наголошував, що тільки його платформа є науково обґрунтованою і по-справжньому народною. В той час як всі інші політики, на думку пана Симоненка, або дурять народ, або запозичують свої ідеї в комуністів, або підіграють чинній владі. Пан Симоненко підкреслив, що в усіх своїх діях він виходить з національних інтересів незалежної української держави. Він також наголосив, що виступає проти будь-якого втручання в політику нашої держави – як з боку Америки, так і з боку Росії.

Найчастіше з вуст головного комуніста України лунали закиди на адресу олігархічної верхівки, яку, на його думку, представляє трикутник Кучма–Янукович –Ющенко. Всі три боки цього трикутника на думку Симоненка є однаково антинародними і злочинними. Але викривання кримінального капіталу у виконанні Петра Миколайовича зводилося до гострих обвинувачень лише одного Віктора Ющенка. Також пан Симоненко заявив, що не вірить даним опитувань щодо низького відсотка голосів у підтримку комуністів. „Якщо вибори не будуть сфальсифіковані, то переможуть в них комуністи”, – сказав Петро Симоненко. В разі своєї перемоги Симоненко як президент наведе лад в країні та зробить всі кроки для обмеження президентської влади і переходу країни до європейської системи парламентської республіки.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВППВідбулася прес-конференція журналістів газет УАВПП з кандидатом на посаду Презид
  Rambler's Top100 SEO-каталог