Новини WAN Собственная газета за $10 тыс Професійна література для видавця "Гаряча лінія" Задай питання юристу!

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

Нагороджено переможців Другого професійного конкурсу преси.

08.09.2004

3 вересня в Запоріжжі в рамках Фестивалю преси відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів Другого професійного конкурсу преси. Треба сказати, що воно не дуже нагадувало офіційно-протокольний захід. Адже власне вручення грамот, які засвідчують перемогу в престижному професійному змаганні, досить гармонійно поєднувалось із номерами святкової програми. Її спеціально для цієї важливої та радічної для газетярів події підготували артисти Запорізького муніципального театру „Vie”. А почесні грамоти у цілком невимушеній та дружньо-веселій атмосфері кращим серед журналістів, дизайнерів, рекламістів та маркетологів вручали член журі конкурсу, директор Інформаційного прес-центру Олег Хоменок (м.Сімферополь) та голова журі, екс-президент УАВПП Михайло Вейсберг.” Грошові премії, які є невід’ємною частиною перемоги у конкурсі преси, надійдуть на рахунки газет і журналів, що перемогли, найближчим часом.

   Нагороджено переможців Другого професійного конкурсу преси.
Загалом журі конкурсу визначило 15 переможців та 33 лауреати конкурсу. Більшість з них взяли участь у двох круглих столах за підсумками конкурсу, які відбулися напередодні. Вони обмінялися досвідом досягнення успіху в актуальному та цікавому наповненні, відповідному оформленні та успішному просуванні видань в українських умовах.

Всього ж у Другому професійному конкурсі преси у номінаціях „Журналізм”, „Дизайн і реклама” та „Маркетинг і просування газети(журналу)” взяло участь 102 видання. Серед них - як регіональні, так і загальноукраїнські, які представили на конкурс 1038 робіт. Екс-президент УАВПП Михайло Вейсберг прокоментував підсумки цьогорічного конкурсу так: „Тішить той факт, що кількість учасників порівняно з минулим роком практично не зменшилась. З одного боку, лауреати Першого конкурсу цього року також підтвердили свій клас, серед них такі видання як „Севастопольская газета”, „Газета по-киевски”, тощо. З іншого боку, з’явилися нові імена серед переможців, наприклад журнал „Компаньон”, журнал „Здоровье-Украина”. До речі, цього року спостерігається набагато більша активність щодо участі в конкурсі з боку саме журналів. Крім того, збірка кращих зразків професіоналізму, яка вийшла за підсумками Першого конкурсу преси справді користується неабияким попитом в редакціях періодичних видань.”

Нагадаємо, всі учасники Другого професійного конкурсу преси цього року обов’язково отримують збірку в яку увійдуть найбільш вдалі роботи. Організатори сподіваються, що ця збірка, так само як і попередня, зможе стати одночасно і бестселером, і практичним посібником для творчих осіб в галузі періодичної преси.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВППНагороджено переможців Другого професійного конкурсу преси.
  Rambler's Top100 SEO-каталог