Президент і Рада директорів Новини WAN Собственная газета за $10 тыс Професійна література для видавця

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

Термін прийому робіт на Другий професійний конкурс преси продовжено до 1 липня 2004 року!

12.05.2004

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) продовжила термін прийому робіт для участі у Другому професійному конкурсі преси на місяць, тобто, до 1 липня. УАВПП оголосила про початок Другого професійного конкурсу преси 4 березня 2004 року. У Положенні про конкурс було зазначено, що конкурсні роботи мають надійти до Оргкомітету не пізніше як 31 травня 2004 року. Але, зважаючи на чисельні прохання кандидатів на участь у конкурсі, термін прийому заявок вирішено продовжити. Таким чином передбачається, що журналісти, дизайнери, рекламісти та маркетологи з періодичних видань України мають більше часу для того, щоб встигнути подати роботи на конкурс.

У Другому професійному конкурсі української преси можуть взяти участь газети та журнали, що виходять на території України. Змагання будуть проходити в трьох блоках номінацій – “Журналізм”, “Дизайн і реклама”, “Маркетинг та просування”. Нагадуємо, що переможці Другого професійного конкурсу преси будуть заохочені не лише матеріально, (до речі, призовий фонд конкурсу складає 4000 доларів США). Адже перемога в галузевому змаганні – це також і визнання професійної майстерності. Врешті конкурс покликаний не лише впливати на підвищення якості українських газет і журналів, а й сприяти зростанню попиту на друковані мас-медіа у споживача, а отже розвивати галузь. До того ж, кожен учасник конкурсу обов’язково безкоштовно отримає збірку робіт переможців, що стане у нагоді творчій особистості, яка працює в сфері друкованих ЗМІ. У 2003 році УАВПП ініціювала та успішно провела Перший професійний конкурс преси, в якому взяли участь 86 друкованих видань України, надіславши більш ніж 1000 робіт.

З умовами участі в конкурсі преси можна ознайомитись на сайті УАВПП www.unpa.com.ua. Довідкову інформацію щодо конкурсу можна отримати в офісі Дирекції УАВПП (менеджер конкурсу Катерина Філіпенко) за тел./факсом (044)239 2975, а також електронною поштою konkurs@unpa.com.ua.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВППТермін прийому робіт на Другий професійний конкурс преси продовжено до 1 липня 2
  Rambler's Top100 SEO-каталог