Собственная газета за $10 тыс Президент і Рада директорів Способы измерения аудитории прессы Каталог корисних інтернет-сайтів

Каталог
Мапа сайту
Фотогалерея
Головна сторінка

Ukrainian Association of Press Publishers • Украинская Ассоциация Издателей Периодической Печати

У А В П П

About Us
Про Асоціацію
Приєднуйтесь!
Новини
Навчання
Професійний конкурс преси
Тендери УАВПП

Для членів УАВПП

Документи Асоціації
Юридичний сервіс
Інформаційний сервіс

 
На сайті В Інтернеті

Новини УАВПП

Відбулося чергове зібрання уповноважених регіональних представників профільного Комітету Верховної Ради в Києві

23.04.2004

16 квітня 2004 року своїх регіональних уповноважених представників зібрало керівництво Комітету ВР з питань свободи слова та інформації. Серед уповноважених Комітету – 7 видавців-членів УАВПП, які активно лобіюють інтереси преси.

В засіданні 16 квітня взяли участь видавці Ірина Прокопюк, Віктор Данилов, Сергій Кулясов, Юрій Колесніков. Голова Комітету Микола Томенко та його заступник Юрій Артеменко виступили перед уповноваженими і поінформували про плани Комітету на найближчі місяці.

Микола Томенко зауважив, що Комітет відмовився від розгляду найближчим часом надстратегічних законопроектів – Інформаційного кодексу та концепції інформаційного простору. Хоча робота над ними буде продовжуватись. Натомість члени профільного Комітету зосередяться на розгляді спеціальних законопроектів, які мають високий ступінь готовності – новий проект закону “Про інформацію” та системні поправки до Цивільного кодексу. Мова також йшла про плани Комітету розглянути законопроект УАВПП “Про роздержавлення друкованих ЗМІ”, Микола Томенко зажадав його доопрацювання з урахуванням побажань трудових колективів комунальних видань. Окремо було розглянуте питання щодо повернення пільг з ПДВ з продажу преси. Голова Комітету висловився за повернення таких пільг всім друкованим виданням за виключенням еротичних і рекламних.


Версія для друку

Галузь преси

Новини
Анонси галузевих заходів
Медіа-законодавство
Медіа-аналітика
Медіа-спец
Дослідження
Регіональна преса 2005
Довідник видавця
Каталог корисних сайтів

© 2004-2024 УАВПП

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси:
(044) 289-99-90
info@uapp.org


УАВППУАВППНовиниНовини УАВППВідбулося чергове зібрання уповноважених регіональних представників профільного
  Rambler's Top100 SEO-каталог